Ελλάδα

“Επιστολή-μανιφέστο” από “ομάδα-φάντασμα” συνταγματαρχών! Τι υποστηρίζουν, τι στηλιτεύουν

“Επιστολή-μανιφέστο” που “υπογράφει”, “αυστηρά ολιγομελή διακλαδική ομάδα”,σπουδαστών της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ), αποκαλύπτει το Onalert.

Στην ΑΔΙΣΠΟ ,υπηρετούν στελέχη με το βαθμό του αντισυνταγματάρχη και του συνταγματάρχη και γι΄ αυτό η “επιστολή-μανιφέστο” και τα όσα αναφέρονται σ΄ αυτή αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

Το γεγονός ότι πρόκειται για ανώνυμη επιστολή ασφαλώς και προβληματίζει και θέτει ερωτήματα για την αξιοπιστία της.Ωστόσο από το κείμενο προκύπτει ότι οι συντάκτες της γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα. Το Onalert δημοσιεύει σήμερα ένα μέρος της επιστολής το οποίο επικεντρώνεται στις στρατιωτικές σχολές και στη λειτουργία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θοδωρής Κολυδάς: Οι βροχοπτώσεις δεν είναι έκτακτο γεγονός – Υπερβολή να βαφτίζεται «κακοκαιρία» κάθε αλλαγή του καιρού
«Η μετεωρολογία δεν χρειάζεται τίτλους καταστροφής για να γίνει ενδιαφέρουσα. Χρειάζεται ακρίβεια, τεκμηρίωση και μέτρο» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του
Θοδωρής Κολυδάς