Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: Έψαχνε άλλοθι η κατηγορούμενη – Ζήτησε από 36χρονο να πει ότι ήταν μαζί

Επίθεση με βιτριόλι: Έψαχνε άλλοθι η κατηγορούμενη – Ζήτησε από 36χρονο να πει ότι ήταν μαζί

Άλλοθι για την ώρα της επίθεσης με βιτριόλι φαίνεται να ζήτησε η κατηγορούμενη Έφη από έναν 36χρονο. Ο δικηγόρος του 36χρονου, που αποτελεί βασικός μάρτυρας της υπόθεσης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε όλα όσα ειπώθηκαν μεταξύ του πελάτη του και της κατηγορούμενης.

Ο δικηγόρος του μάρτυρα, Αλέξανδρος Κούκιος, αποκάλυψε ότι η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ζητούσε από τον πελάτη του να παρακολουθεί το θύμα αλλά και τον 40χρονο που φαίνεται να είχε εμμονή μαζί του. «Παραδεχτήκαμε από την αρχή ότι η όποια εμπλοκή έχει να κάνει με τις διάφορες τηλεφωνικές κλήσεις που έκανε στον πελάτη μου η κατηγορουμένη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούκιος.

Ο ίδιος έδωσε τη δική του ερμηνεία γιατί δεν συνδύασε τις ερωτήσεις της κατηγορούμενης με την επίθεση, λέγοντας πως οι όποιες ερωτήσεις έγιναν σε βάθος διετίας: «Δεν ήταν κοντά χρονικά οι προτροπές και πιέσεις από πλευράς της, ήταν μέσα σε μια διετία. Έτσι δεν μπόρεσε να καταλάβει ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με ένα σχέδιο που μπορεί να πραγματοποιήσει. Θεωρούσε ότι όλες αυτές οι πιέσεις είχαν να κάνουν με μια ερωτοχτυπημένη γυναίκα που ήθελε να μάθει τι συμβαίνει ανάμεσά στην Ιωάννα και τον 40χρονο». Σημειώνεται πως η δράστις, μεταξύ άλλων, τον είχε ρωτήσει σε ανύποπτο χρονικό διάστημα που μπορεί να αγοράσει βιτριόλι.

 

Στην συνέχεια ο δικηγόρος ανέφερε πως η κατηγορούμενη ζήτησε από τον πελάτη του άλλοθι ζητώντας του να πει ότι ήταν μαζί την ώρα της επίθεσης και σχολίασε: «Όταν συνελήφθη και είδε το πρόσωπό της τα συνδύασε όλα και θεώρησε ότι κινδύνευσε και ο ίδιος. Προσήχθη τον Οκτώβριο του 2020 επειδή βρέθηκαν κλήσεις την ημέρα της επίθεσης. Του κατέσχεσαν τα κινητά και τον υπολογιστή αλλά δεν έδωσε κάποια κατάθεση. Μας έχει κάνει εντύπωση που δεν έχει κληθεί από την ανάκριση. Το θέλαμε κι εμείς».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις