Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι – Γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Καταβάλει υπερπροσπάθεια για να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο

Επίθεση με βιτριόλι – Γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου: Καταβάλει υπερπροσπάθεια για να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο

Στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αλλά και την παρουσία της στο Δικαστήριο, αναφέρθηκε η γιατρός που κουράρει την άτυχη κοπέλα εδώ και 1,5 χρόνο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης (16/9), η Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο Μαρία Καλοφώνου στάθηκε στη δύναμη ψυχής που έχει η κοπέλα και έκανε λόγο για ένα έξυπνο και αξιοπρεπές άτομο. 

Όσον αφορά την παρουσία της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Δικαστήριο, η Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής στο Θριάσιο σημείωσε ότι ανησυχεί ως γιατρός της για το στρες στο οποίο υπόκειται η κοπέλα μέσα από αυτή την διαδικασία και πώς αυτό θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στην υγεία της. «Το στρες πάντα σωματοποιείται στο δέρμα και σε όλα τα όργανα. Ανησυχούμε αλλά θεωρώ πως είναι δικαίωμά της, να συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία. Δείχνει το χαρακτήρα και τη δύναμή της», είπε για τη παρουσία της Ιωάννας που δέχτηκε την ψυχρή και δειλή επίθεση με βιτριόλι.

«Έχει εγκαύματα σε όλο της το σώμα»

«Η Ιωάννα έχει εγκαύματα σε όλο της το σώμα. Εστιάζουμε περισσότερο στο πρόσωπο αλλά έχει κάψει επίσης το τριχωτό της κεφαλής, τη ράχη, τον θώρακα, τον κορμό και τα χέρια. Στους μηρούς έχουμε πάρει εμείς μοσχεύματα. Στην ουσία, από τα γόνατα και κάτω έχει υγιές δέρμα η Ιωάννα», είπε η Μαρία Καλοφώνου.

«Αυτό το δέρμα ναι μεν δεν έχει ανοιχτές πληγές αλλά ποτέ δεν θα είναι ένα δέρμα φυσιολογικό» σημείωσε και πρόσθεσε ότι η κίνηση τη δυσκολεύει και η πίεση την πονάει σε σημεία που οι ουλές είναι υπερτροφικές.

Click4more: Επίθεση με βιτριόλι: Παρούσα σε κάθε συνεδρίαση η Ιωάννα Παλιοσπύρου – Τα απρόοπτα και η απουσία

«Η Ιωάννα έχει καταβάλει μια υπερπροσπάθεια για να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο. Είναι όμως ο χαρακτήρας της τέτοιος που το κάνει να φαίνεται σαν κάτι απλό, που όμως δεν είναι», είπε χαρακτηριστικά. 

«Είχε χειρουργεία σχεδόν κάθε εβδομάδα»

Τόνισε επίσης  ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με το βιτριόλι έχει κάνει έως τώρα εννέα χειρουργεία. «Το πρώτο τρίμηνο είχε χειρουργεία σχεδόν κάθε εβδομάδα γιατί υπήρχε θέμα ζωής ή θανάτου. Ήταν αναγκαία. Στη συνέχεια έγιναν πιο αραιά. Τώρα θα κάνουμε νέα χειρουργεία αλλά χωρίς τη διαδικασία του κατεπείγοντος για λειτουργικούς και αισθητικούς λόγους. Για αποκατάσταση θέσης όπως στον τράχηλο, στα χέρια, γύρω από το στόμα, στη μύτη», σημείωσε.

Για το πότε η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βγάλει τη μάσκα αποκατάστασης, η Μαρία Καλοφώνου υπογράμμισε: «Κάθε περιστατικό που έχει ουλές, ειδικά μετεγκαυματικές, έχει τη τάση αυτές τις ουλές να τις υπερτρέφει, δηλαδή να φουσκώνουν. Αυτό που κάνει η μάσκα, είναι να πιέζει έτσι ώστε να είναι πιο επίπεδες και αν έχουν καλύτερη εξέλιξη. Δεν φοράει τη μάσκα για να κρυφτεί αλλά γιατί πρέπει να τη φοράει. Δεν είναι κάλυψη αισθητική.Θα συνεχίσει να τη φοράει για ένα βάθος απροσδιόριστου χρόνου».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ 

Πηγή φωτογραφιών: Intime News

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις