Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Επίθεση με βιτριόλι: «Κολλούσε το κεφάλι της» – Τι αποκαλύπτει συνάδελφος της 36χρονης κατηγορούμενης

Επίθεση με βιτριόλι: «Κολλούσε το κεφάλι της» – Τι αποκαλύπτει συνάδελφος της 36χρονης κατηγορούμενης

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι με την μαρτυρία μιας φίλης της να συγκλονίζει, ενώ υπάρχουν λεπτομέρειες και για τη δουλειά της που αναφέρουν ότι πίεζε ασφυκτικά τους πελάτες στην εισπρακτική εταιρία που εργαζόταν.

Μια πολύ καλή φίλη της 36χρονης κατηγορούμενης μίλησε στην εκπομπή Live News. Η γυναίκα αυτή γνώριζε ότι η καθ’ ομολογίαν δράστης επισκεπτόταν συχνά χαρτορίχτρες για να της πουν το μέλλον και περιγράφει την 36χρονη ως μια δυναμική γυναίκα, της οποίας όμως, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «κολλούσε το μυαλό της».

«Δεν θέλω το κακό της, αλλά… ‘κόλλαγε’ το κεφάλι της. Αν είχε ανθρώπους δίπλα της, να τη συμβουλέψουν, να της βάλουν μια φωνή και να τη συνεφέρουν, συνερχόταν. Αν τώρα, ‘κόλλησε’ το κεφάλι της με την Ιωάννα και υπήρχαν άνθρωποι δίπλα της να της ενισχύσουν την ιδέα… ε ‘μπούκωσε’ το κεφάλι της και το ‘κανε. Συνήθως ‘μπούκωνε’, αλλά βασανιζόταν η ίδια».

Η φίλη της 36χρονης περιγράφει μάλιστα τα όσα η κατηγορούμενη της περιέγραφε από τις επισκέψεις της στη χαρτορίχτρα.

«Μου είχε πει ότι πήγαινε στην χαρτορίχτρα και το είχαμε συζητήσει. Της έπαιρνε 50 ευρώ την επίσκεψη. Έλεγε ότι είναι μια μεγάλη γυναίκα, η οποία είναι πολύ καλή στο να ρίχνει τα ταρώ. Ξέρω μάλιστα, ότι είχε πάει και παλιότερα για να ρωτήσει και για κάποιο συγγενικό της πρόσωπο, όχι μόνο για τους άνδρες που ενδιαφερόταν. Τα μαντζούνια δεν τα ξέρω καθόλου. Δεν μου είχε αναφέρει τίποτα. Τώρα, τι της έκανε αυτή η γριά με την άμμο από την πυραμίδα… τι να πω;».

Οι επισκέψεις σε χαρτορίχτρες

Η φίλη της 36χρονης είναι κατηγορηματική ότι οι επισκέψεις στις χαρτορίχτρες το διάστημα που εκείνη τουλάχιστον γνωρίζει, γίνονταν για κάποιον άλλον άνδρα και όχι για εκείνον που αρχικά θεωρήθηκε ότι είναι η «πέτρα του σκανδάλου» στην υπόθεση.

«Οι συνομιλίες της με τη χαρτορίχτρα δεν αφορούσαν την υπόθεση του Νώντα. Είναι δεδομένο αυτό. Αφορούσαν κάποιον άλλο. Τον Νώντα τον γνώρισε αργότερα. Και μάλιστα, της είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει σοβαρή σχέση κι όταν η 36χρονη είχε ζητήσει τη γνώμη μου, της είχα πει ‘μην επενδύεις’. Τότε που ξέρω εγώ ότι πήγαινε στην χαρτορίχτρα, ενδιαφερόταν για έναν άλλον άνδρα, με τον οποίο, μάλιστα, ήταν στις αρχές της γνωριμίας. Δεν είχαν σχέση. Δυο – τρεις φορές είχαν βγει. Το ξέρω 100% εγγυημένα».

«Χρειαζόταν κάποιον να τη ‘μαζεύει’»

Στο κακό που έχει προκαλέσει η 36χρονη με την ομολογουμένη πράξη της και στην οικογένειά της, αναφέρθηκε η φίλη της, ενώ ισχυρίζεται ότι την Ιωάννα η κατηγορούμενη, δεν της την είχε αναφέρει ποτέ.

«Δεν πήγα να την επισκεφτώ γιατί ήμουν θυμωμένη και ακόμα είμαι. Γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι πέρασε και η οικογένειά της και τι περνάει ακόμα. Αν και άργησε λίγο, το έχει καταλάβει. Τουλάχιστον αυτό ξέρω ότι υποστηρίζει η αδελφή της. Σέβομαι την Ιωάννα που έπαθε αυτό το κακό στα καλά καθούμενα χωρίς να φταίει σε τίποτα. Ήταν από διπλανά χωριά, αλλά ήξερε η μία την άλλη όπως όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους στην επαρχία».

Η φίλη της 36χρονης, την περιγράφει ως έναν άνθρωπο που θα έκανε πάντα αυτό που είχε στο μυαλό της, χωρίς να μπορεί κάποιος να την μεταπείσει εύκολα για το αντίθετο.

«Όσο κάναμε παρέα, περίπου τέσσερα χρόνια, γιατί κάναμε καλή παρέα, ήταν ένας καλός άνθρωπος που έτρεχε πάντα να βοηθήσει, όπου υπήρχε ανάγκη. Τέτοιες συμπεριφορές, εμένα προσωπικά δε μου είχε βγάλει. Ίσως γιατί ήμουν λίγο πιο αυστηρή με αυτά τα ζητήματα, ίσως γιατί της φώναζα μερικές φορές και τη μάλωνα για να είναι πιο λογική, να μη σκέφτεται πράγματα που δεν ισχύουν. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος λειτουργούσε καθαρά, με αυτό που είχε βάλει στο κεφάλι της».

Η μαρτυρία της γυναίκας αυτής έρχεται να σκιαγραφήσει με ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες το προφίλ της 36χρονης που πήρε το βιτριόλι στα χέρια της και περιέλουσε με αυτό την Ιωάννα, όπως άλλωστε, η ίδια έχει ήδη ομολογήσει.

Πίεζε ασφυκτικά τους πελάτες στην εισπρακτική εταιρία που δούλευε

Όλο και περισσότερα είναι τα στόματα που ανοίγουν για την 36χρονη καθ’ ομολογία δράστιδα της επίθεσης με το βιτριόλι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η 36χρονη εργαζόταν σε εισπρακτική εταιρία και σύμφωνα με μια συνάδελφό της, που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της, θεωρείτο ιδανική υπάλληλος.

Αναλάμβανε τις «δύσκολες» περιπτώσεις, πιέζοντας ασφυκτικά τους πελάτες, ενώ δε δίσταζε να τους προσβάλλει για να πετύχει τον στόχο της.

Μιλούσε χωρίς ίχνος συναισθήματος παρά τις αντιδράσεις των ανθρώπων που χρωστούσαν και με παντελή έλλειψη ενσυναίσθησης. Επιπλέον, φαίνεται πως είχε ακατάλληλο ντύσιμο για εργασιακό χώρο.

Δεν βγήκε από το κελί της η 36χρονη

Να σημειωθεί ότι η 36χρονη κατηγορούμενη κατά τη χθεσινή μέρα παρέμεινε στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού. Μεταφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες εκεί από τις φυλακές Ελαιώνα Θηβών προκειμένου να παρεβρεθεί στο δικαστήριο, αν το επιθυμούσε.

Ωστόσο, αποφάσισε να μην βρεθεί στο δικαστήριο και να μην αντικρύσει την Ιωάννα που βρέθηκε εκεί.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τον Κορυδαλλό, η δράστρια παρακολουθούσε τις εξελίξεις στην υπόθεση από την τηλεόραση που υπάρχει στα κελιά των κρατουμένων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις