Ελλάδα

Επίθεση στο Μετρό: Ξύλο μέχρι λιποθυμίας από την «παρέα» των άγουρων τραμπούκων – Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από την υπόλοιπη «παρέα» των ανήλικων αδελφών τραμπούκων που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο Μετρό, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού του σταθμάρχη του μετρό είναι η κορυφή του παγόβουνου για την δράση των δυο ανήλικων που μαζί με φίλους τους έχουν συστήσει συμμορία και τρομοκρατούν άλλους ανήλικους. 

Πεδίο δράσης τους το Περιστέρι και το Ίλιον. Άλλος ανήλικος μαθητής, «αναπόσπαστο» όμως μέλος της συμμορίας, μετά το τέλος του μαθήματος κυνηγάει και πιάνει συμμαθητή του, τον οποίο και γρονθοκοπεί στο κεφάλι. Το θύμα μάλιστα καταρρέει λιπόθυμο στον πεζόδρομο, με την υπόλοιπη παρέα των τραμπούκων να γελάει και να τον χλευάζει που έχασε παντελώς τις αισθήσεις του, δεχόμενος μόνο μια γροθιά.

Όλοι εναντίον ενός

Ο ανήλικος είναι τελείως ανυπεράσπιστος, καθώς σ’ όλη την διαδρομή που τον καταδιώκει ο τραμπούκος, εκείνος μάταια προσπαθεί να ξεφύγει αφού στους ώμους του κουβαλά το βάρος της τσάντας με τα βιβλία.

Click4More Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Τι λένε οι γονείς των δύο ανηλίκων (vid)

Μάλιστα όλη τη διαδρομή με το κυνηγητό «απαθανατίζουν» οι φίλοι του τραμπούκου με την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου, ξεσπώντας σε κραυγές ικανοποίησης και ευχαρίστησης που αργά ή γρήγορα το θύμα τους θα έχει ακινητοποιηθεί. Ο τραμπούκος που είναι και αυτός καταφανώς ανήλικος έχει το παρατσούκλι «Λ…ος».

Επιδεικνύουν τα «τρόπαιά» τους

Τόσο ο ίδιος όσο και τα δυο αδέλφια που ξυλοκόπησαν με γροθιές και κλωτσιές τον σταθμάρχη, καταληστεύουν συμμαθητές τους αρπάζοντάς τους κινητά τηλέφωνα αλλά και χρήματα.

Μάλιστα στο ΕΠΑΛ του Περιστερίου αλλά και σ’ άλλα σχολεία της πόλης η δράση τους είναι τόσο διαδεδομένη που στο άκουσμα του ονόματος τους τα παιδιά-θύματα ενδίδουν στον εκβιασμό και παραδίδουν από μόνα τους ότι κουβαλούν επιστρέφοντας από το σχολείο στο σπίτι.

Και αυτό, για να αποφύγουν το ξύλο και την χλεύη, καθώς η παρέα των τραμπούκων συνήθιζε να ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα κατορθώματά της για τον φόβο των Ιουδαίων.

https://youtu.be/6DvOpoqUzoQ

Βασίλης Χήτος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μυστήριο με τον τραυματισμό της 28χρονης στο Ηράκλειο - Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και η κατάθεση που θα «φωτίσει» την υπόθεση
Η 28χρονη που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ έχει ψελλίσει κάποιες λέξεις, όμως μετά βίας ανοίγει τα μάτια της με τις αρχές να περιμένουν να συνέλθει
Το ζευγάρι από το Ηράκλειο
Θρίλερ στο Ηράκλειο: Η περιγραφή του ανήλικου παιδιού «καίει» τον 30χρονο που παρέσυρε με το αυτοκίνητο την 28χρονη μητέρα
Η 28χρονη, η οποία νοσηλεύεται στο ΠαΓΝΗ, δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση - Κάποιες λέξεις έχει ψελλίσει, όμως μετά βίας ανοίγει τα μάτια της
Ο 30χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του 17