Ελλάδα

Επίθεση κουκουλοφόρων στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ με συνθήματα και μπογιές [pics]

Επίθεση στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ, έγινε το βράδυ της Κυριακής από κουκουλοφόρους οι οποίοι έσπασαν το αυτοκίνητό του, έγραψαν συνθήματα και πέταξαν κόκκινες μπογιές. Και όλα αυτά ενώ ο κ. Ταστάνης και η οικογένειά του ήταν μέσα στο σπίτι!

Όλα έγιναν στις 10 το βράδυ. Ομάδα ατόμων που φορούσαν κράνη και κουκούλες έσπασαν το αυτοκίνητο της συζύγου του προέδρου του ΟΑΣΑ, Τάσου Ταστάνη, έγραψε συνθήματα στην είσοδο του σπιτιού του και πέταξε κόκκινες και μαύρες μπογιές.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ δήλωσε αμέσως μετά ότι «η επίθεση με κουκούλες και κράνη, παραπέμπει σε σκοτεινές νοοτροπίες και κύκλους.Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει την ευθύνη της εξυγίανσης και της αναβάθμισης των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών προς αποκλειστικό όφελος των πολιτών και θα προχωρήσει».

Και συνέχισε: «Σπάζοντας ένα αυτοκίνητο 1.000 κυβικών και τρομοκρατώντας την οικογένεια μου σε έναν ιδιωτικό χώρο, όχι μόνο δεν απαντούν στο πρόβλημα των μετακινήσεων των πολιτών αλλά αντιθέτως συνδέονται με ύποπτους κύκλους». Οι άγνωστοι έγραψαν στην είσοδο του σπιτιού του «Χτυπήστε τον Ταστάνη. Ελεύθερες μετακινήσεις για όλους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του τονίζει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον βανδαλισμό του αμαξιού και την αναγραφή συνθημάτων στην οικία του προέδρου του ΟΑΣΑ Τάσου Ταστάνη από ομάδα κουκουλοφόρων. Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν σε μαφιόζικες πρακτικές και δεν έχουν καμία σχέση με τις κοινωνικές διεκδικήσεις. Όσοι χρησιμοποιούν τέτοιες μεθόδους είναι απομονωμένοι από το μαζικό κίνημα και δεν τρομοκρατούν, ούτε εκφοβίζουν κανέναν».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε ένωση σωληνώσεων το σημείο διαρροής προπανίου που προκάλεσε την φονική έκρηξη στο εργοστάσιο της Βιολάντα
Το πρόβλημα που στάθηκε η αφορμή για να προκληθεί η ισχυρή έκρηξη, δημιουργήθηκε στην ένωση δύο σωληνώσεων προπανίου, ωστόσο μέχρι αύριο θα έχουν εξαχθεί περισσότερα συμπεράσματα
Βιολάντα
Γιάννης Παναγόπουλος για το πάγωμα των λογαριασμών του: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα – Ας κρύβονται και ας φοβούνται οι συκοφάντες»
Ο Γιάννης Παναγόπουλος ελέγχεται για δύο κακουργήματα, υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος μετά το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης κατά της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες
Γιάννης Παναγόπουλος 24
Τα ερωτήματα για την τραγωδία στη Χίο με τους 15 νεκρούς μετανάστες και η κάμερα που δεν χρησιμοποιήθηκε
Ο κυβερνήτης του πλωτού που ενεπλάκη στο ναυάγιο, ανέφερε στους προϊσταμένους του, ότι δεν κρίθηκε αναγκαία η χρήση της, καθώς είχε εντοπιστεί το σκάφος με τους μετανάστες με τη χρήση του προβολέα
Σκάφος του Λιμενικού στο λιμάνι της Χίου