Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Επτά Πηγές: Το τούνελ που σε οδηγεί στην πιο ευχάριστη έκπληξη

Επτά Πηγές: Το τούνελ που σε οδηγεί στην πιο ευχάριστη έκπληξη

Μοναδικά φυσικά τοπία. Σπάνιες εικόνες. Το παζλ της Ελλάδας είναι μοναδικό. Και όσο περισσότερο ταξιδεύεις, τόσο καταφέρνεις να εξερευνήσεις και να ανακαλύψεις τα μυστικά της χώρας μας.

Είναι διάσπαρτα σε ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα και ανάλογα με την εποχή και τη διάθεσή σου μπορείς να τα επισκεφθείς. Ένα από τα μαγικά και παράξενα μέρη της Ελλάδας βρίσκεται στη Ρόδο.

Είναι οι Επτά Πηγές. Εκεί βρίσκεται το τούνελ που σε οδηγεί σε έναν μικρό παράδεισο. Ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και ένα μυστικό πέρασμα που καθηλώνει όποιον το ακολουθήσει. Για πάμε…

Η περιοχή Επτά Πηγές βρίσκεται μόλις 30 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Ρόδου. Πρόκειται για ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που ειδικά το καλοκαίρι και το φθινόπωρο μετατρέπεται σε επίγειο παράδεισο – ναι, έχεις ακούσει εκατοντάδες φορές αυτή τη φράση αλλά εδώ τα πράγματα είναι… σοβαρά.

Το όνομα Επτά Πηγές δεν είναι τυχαίο καθώς όντως βρίσκονται εκεί επτά πηγές που δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό.

Αυτές οι πηγές αναβλύζουν νερό το οποίο στη συνέχεια γίνεται ποτάμι και τελικά καταλήγει σε μια λίμνη. Με ποιον τρόπο; Με ένα τούνελ που σε μεταφέρει σε μια άλλη διάσταση…

Με το που θα φτάσεις θα αντικρίσεις ένα σκηνικό γεμάτο πεύκα και πλατάνια που περιβάλλον τον ποταμό. Ένας τόπος παραδεισένιος που αποδεικνύει τη δύναμη της φύσης ως καλλιτέχνη. Στο σημείο υπάρχει μαγαζί για να πιεις τον καφέ σου ή το φαγητό σου και να κάτσεις όση ώρα θες για να απολαύσεις το φυσικό τοπίο.

Θα το ευχαριστηθείς με την ψυχή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις