Ελλάδα

Ερευνάται ξανά η προμήθεια του συστήματος «ηλεκτρονικού πολέμου» SONAK

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υπό έρευνα τίθεται ξανά από τη Δικαιοσύνη, η υπόθεση της σύμβασης του ηλεκτρονικού συστήματος Sonak, του αποκαλούμενου και «ηλεκτρονικού πολέμου». Για την υπόθεση με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας είχαν ομόφωνα αθωωθεί και οι 17 κατηγορούμενοι.

Μετά από αίτημα του ελληνικού δημοσίου για την υπόθεση Sonak, το οποίο είχε δηλώσει και παράσταση πολιτικής αγωγής στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να ασκηθεί αναίρεση κατά της αθωωτικής απόφασης, μελετάται ξανά ο φάκελος της υπόθεσης.

Click4more: Sonak: Ομόφωνα αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση

Το ζήτημα ανατέθηκε σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος και θα αποφασίσει εάν πρέπει ή όχι να ασκηθεί αναίρεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρώτο βαθμό οι κατηγορούμενοι είχαν κριθεί ένοχοι, ενώ το Εφετείο τούς κήρυξε όλους αθώους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Η μάνα που έγινε «σύμβολο» της τραγωδίας των Τεμπών – Από τους αγώνες για δικαιοσύνη στον πολιτικό στίβο
Η γυναίκα που έγινε προσωποποίηση όλων των συγγενών θυμάτων των Τεμπών, που μίλησε και ενήργησε για λογαριασμό όλων, συγκίνησε και... «δίχασε»
Μαρία Καρυστιανού
«Δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, έβλεπα τη μάνα μου να πεθαίνει», λέει ο γιος της ασθενούς για τον γιατρό με το «φακελάκι»
«Κατάλαβα με τα λεγόμενά του ότι θέλει λεφτά, ενώ και από μια ασθενή που ήταν απέναντι, είχε ζητήσει και σε εκείνη» λέει ο γιος της ασθενούς μιλώντας στο newsit.gr
Γιατρός ζητάει «φακελάκι» από ασθενή 12