Ελλάδα

Έργα Μετρό στη Νίκαια: Άνοιξε τρύπα στην αυλή της και παραλίγο να την καταπιεί! ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η κα Λευκή Χατζηνικολάου, άκουσε σήμερα το πρωί, έναν εκκωφαντικό θόρυβο να έρχεται από την αυλή του σπιτιού της στη Νίκαια. Βγήκε τρέχοντας και δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που αντίκρυσε!

Το μικρό πηγάδι που είχε στην αυλή της μικρής μονοκατοικίας είχε καταρρεύσει και στην θέση του υπήρχε μια μεγάλη τρύπα και από εκεί πεταγόταν με μεγάλη δύναμη νερό! Τα πλακάκια από την αυλή πατεγόντουσαν στον αέρα και η γυναίκα είχε εγκλωβιστεί! Ένα τραπέζι της αυλής, έπεσε όλο μέσα στην τρύπα! Η κα Λευκή, μένει με την μητέρα της στην μονοκατοικία με τα έργα για την στάση του ΜΕΤΡΟ της Νίκαιας να είναι ακριβώς κάτω από το σπίτι στην πάροδο των οδών Ικονίου και Καραολή Δημητρίου. 

«Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά. Είχα αϋπνίες λόγω του θορύβου που έκαναν τα έργα», αναφέρει και συνεχίζει: «Σηκώθηκα το πρωί. Πήγα στην τουαλέτα που βρίσκεται στην αυλή. Όλο το βραδυ γινόντουσαν έργα κάτω από το σπίτι. Ήμασταν ενημερωμένοι. Οταν πήγα στην τουαλέτα μετά από λιγο ακούω έναν εκκωφαντικό θόρυβο! Πετάχτηκε νερό μέσα απο την αυλή», λέει στο newsit.gr. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ

Μια τεράστια τρύπα άνοιξε στην αυλή και άρχισε να αναβλύζει νερό. Η κα Λευκή ειδοποίησε κατευθείαν στους εργαζόμενους στο Μετρό της Νίκαιας οι οποίοι έσπευσαν αμεσα στο σημείο ενω ειχε ξυπνήσει και ο γιος της απο τον θόρυβο που προκλήθηκε.  «Φοβήθηκα πως θα εγκλωβιστω», λέει σοκαρισμένη η κυρία Λευκή.

Η τεράστια ζημιά που υπέστη το σπίτι της κυρίας Λευκής αναμένεται να επισκευαστεί άμεσα από την εταιρεία, ενώ τοσο η ίδια οσο και ο γιος της θα διαμείνουν δωρεάν δυο ημέρες σε ξενοδοχείο. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για ανθρωποκτονία και θανατηφόρο βιασμό κατηγορείται ο 52χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε 46χρονη στην Θεσσαλονίκη
Ο 52χρονος κρατείται και εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, σε εκτέλεση του οποίου θα οδηγηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθεί
Θεσσαλονίκη, νεκρές μία 46χρονη και μία 42χρονη, δηλωμένες ως αγνοούμενες - Συνελήφθη 52χρονος
Καιρός αύριο: Καταιγίδες σε όλη τη χώρα και χιονοπτώσεις στα ορεινά – Στους 20 η θερμοκρασία στην Κρήτη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 15 με 17 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Πορτοκαλί συναγερμός από την ΕΜΥ για σφοδρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Συστάσεις από την Πολιτική Προστασία
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πιθανώς κατά τόπους χαλαζοπτώσεις, κυρίως στη δυτική Ελλάδα και την ανατολική νησιωτική χώρα
Ισχυρές βροχοπτώσεις στην Αθήνα