Site icon NewsIT
18:29 Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Έργα σε υπόγειες διαβάσεις της Αθήνας

Εργασίες σε υπόγειες διαβάσεις στην Αθήνα, την παλιά Παραλιακή στο ύψος του Ιπποδρόμου, καθώς και στη διασταύρωση Πειραιώς και Χαμοστέρνας πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ειδικότερα, οι εργασίες πραγματοποιούνται στις παρακάτω υπόγειες διαβάσεις:

– Στην υπόγεια διάβαση αυτοκινήτων στην Παλαιά Παραλιακή πραγματοποιούνται καθημερινά εργασίες συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού, από 06.00 έως 19:00, κάθε φορά σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ανά διεύθυνση και θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010.

– Στην υπόγεια διάβαση αυτοκινήτων στη διασταύρωση Πειραιώς και Χαμοστέρνας πραγματοποιούνται εργασίες πλυσίματος και χρωματισμού των τοιχίων και της οροφής, με εφαρμογή αντιρρυπαντικής προστασίας και εργασίες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού, μέχρι την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

– Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού, από 06:00 έως 19:00, κάθε φορά σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, ανά διεύθυνση.

– Πλύσιμο και χρωματισμός των τοιχίων και της οροφής της διάβασης, με εφαρμογή αντιρρυπαντικής προστασίας, από 22:00 έως τις 06:00, με ολική διακοπή της κυκλοφορίας.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version