Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ερημώνει” το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα (ΦΩΤΟ)

Φωτό - newsIT
Φωτό - newsIT

Καθημερινά καταφθάνουν στον Πειραιά πλοία από τα ελληνικά νησιά με δεκάδες πρόσφυγες. Την ίδια ώρα, το κέντρο φιλοξενίας που έστησε…προσωρινά η πρώην υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, μοιάζει να ερημώνει.

Η προσωρινή λύση φαίνεται πως έγινε μόνιμη. Κι αυτό γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια κυβερνητική ενημέρωση σχετικά με το τι θα απογίνουν οι άνθρωποι που φιλοξενούνται “προσωρινά” στο κέντρο φιλοξενίας.

Το newsit.gr βρέθηκε μετά από αρκετό καιρό στον Ελαιώνα, όπου το κέντρο φιλοξενίας εξακολουθεί να λειτρουργεί αλλά φαίνεται να έχει ερημώσει.

Αρκετοί είναι οι πρόσφυγες οι οποίοι αποχωρούν και επιλέγουν κάποια πλατεία ή κάποιο πάρκο απο τον χώρο που… προσωρινά δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, πρόσφυγες δεν… υπάρχουν την ώρα που το κέντρο φυλάσσεται απο δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Η πόρτα του ειδικά διαμορφωμένου χώρου παραμένει 24 ώρες το 24ωρο κλειστή και ανοίγει μόνο για την είσοδο και την έξοδο όσων προσφύγων έχουν απομείνει.

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε