Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Έτσι ανατίναζε τα ΑΤΜ η συμμορία του τράπερ – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την Εύβοια

Έτσι ανατίναζε τα ΑΤΜ η συμμορία του τράπερ – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την Εύβοια

Το ένα μετά το άλλο έρχονται στο φως τα στοιχεία, για τη δράση της σπείρας που ανατίναζε ATM μέλος της οποίας φέρεται να είναι ο γνωστός τράπερ Don Leon.

Στα νέα αυτά στοιχεία, είναι και το βίντεο – ντοκουμέντο που έρχεται από την Εύβοια, όπου τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στην οποία φέρεται να συμμετείχε ο τράπερ, ανατίναξαν ένα ATM.

Εκτός από τον γνωστό τράπερ, άλλα δύο άτομα φαίνεται πως συμπλήρωναν την ομάδα, που διέπραττε διαρρήξεις σε ΑΤΜ. Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά στο βίντεο – ντοκουμέντο του evima.gr, τα τρία μέλη της σπείρας προσπάθησαν να ανατινάξουν ATM στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο Αυλωνάρι αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και τελικά έφυγαν.

Για την υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί τα τρία μέλη της οργάνωσης, ηλικίας 26, 27 και 28 ετών, που σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρονται να έκλεβαν οχήματα και με αυτά, πήγαιναν σε επαρχιακές περιοχές της Ελλάδας, όπου, χρησιμοποιώντας τροχούς κοπής μετάλλων ή τοποθετώντας εκρηκτικές ύλες και παραβίαζαν ATM με σκοπό να αφαιρέσουν τα χρήματα.

Από τις έως τώρα έρευνες έχουν εξιχνιασθεί 10 περιπτώσεις εκρήξεων ATM σε Εύβοια, Βοιωτία, Μεσσηνία, Ηλεία, Αχαΐα, Πρέβεζα και Αιτωλοακαρνανία, καθώς και 7 κλοπές οχημάτων. Τα τρία μέλη της σπείρας συνελήφθησαν στο Καματερό, ενώ είχε προηγηθεί διάρρηξη ATM στην Ερμιόνη, όπου είχαν αφαιρέσει 198.515 χιλιάδες.

Όλα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν προκλητικά πολυτελή βίο, τον οποίο επιδείκνυαν με κάθε ευκαιρία τόσο στις καθημερινές τους συναναστροφές όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις του τράπερ και τις ειρωνείες του για τα ATM που χτυπούσε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις