Ελλάδα

Έτσι έσωσα τον 50χρονο που αυτοπυρπολήθηκε στα Βριλήσσια

«Το έκανα από ανθρωπιά. Είδα έναν άνθρωπό να καίγεται. Δεν μπορούσα να τον αφήσω. Σταμάτησα με το αυτοκίνητο και τον κάλυψα με την ηλιοπροστασία του αυτοκινήτου και έτσι έσβησα τις φλόγες και σώθηκε», λέει ο Τάσος Μυλωνίδης, ο άνθρωπος που έσωσε των 50χρονο άνεργο που αυτοπυρπολήθηκε το Σάββατο στα Βριλήσσια επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όσο για το ενδεχόμενο ο 50χρονος, όταν γίνει καλά και βγει από το νοσοκομείο νατον ρωτήσει «γιατί μου το έκανες, ρε φίλε, αυτό και δεν με άφησες να πεθάνω», ο κ. Μυλωνίδης σε συνέντευξη που έδωσε στον SENTRA 103,3 απαντά ότι η ζωή είναι γλυκιά και ότι πρέπει να πολεμήσει.

«Θα τον βοηθήσουμε, δεν θα τον αφήσουμε μόνο», τονίζει και περιγράφει το πώς έσωσε τον 50χρονο άνεργο.

«Περνούσα από τη λεωφόρο Αναπαύσεως, όταν παρατήρησα στην άκρη του δρόμου έναν άνθρωπο να φλέγεται. Δεν γνώριζα, γιατί το έκανε, αλλά δεν παρατήρησα κανέναν οδηγό ή άλλον άνθρωπο να βρίσκεται δίπλα του», αναφέρει.

«Σε απόσταση δέκα μέτρων πιο κάτω από το σημείο, όπου,φλεγόταν, σταμάτησα με το αυτοκίνητο και έτρεξα να σβήσω τις φλόγες. Ο άνθρωπος είχε λαμπαδιάσει και δεν έλεγε τίποτα. Μετά έπεσε κάτω και ήταν κουλουριασμένος. Έμοιαζε σαν μια κούκλα. Είδα ότι ανέπνεε και αμέσως τον κάλυψα με την ηλιοπροστασία του αυτοκινήτου μου, αφού δεν είχα πυροσβεστήρα. Έτσι οι φλόγες έσβησαν και σώθηκε…».

Ο κ. Μυλωνίσης, πριν καλά – καλά σταματήσει με το αυτοκίνητό του, είχε καλέσει με τη τηλέφωνό του το Πυροσβεστικό Σώμα.

«Όταν σταμάτησα εγώ, σταμάτησε και ένας ακόμη οδηγός, ο οποίος έτρεξε, μόλις έσβησα τις φλόγες και έβγαλε τα ρούχα του ανθρώπου από πάνω του για να μην συνεχίζει να καίγεται. Μετά ήλθε το ασθενοφόρο και τον διακόμισε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας», σημειώνει.

Ο σωτήρας του 50χρονου εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία της υγείας του ανθρώπου που έσωσε από τις φλόγες και λέει ότι όταν γίνει καλά, θα πάει στο νοσοκομείο να τον δει. «Θα πάω να τον δω και θα του πω ότι η ζωή είναι γλυκιά», λέει.

Ο 50χρονος ήταν τρία χρόνια άνεργος και έπασχε από κατάθλιψη. Χθες, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

50χρονος και άνεργος τρία χρόνια ο άντρας που αυτοπυρπολήθηκε στα Βριλήσσια

Σε αυτό το σημείο αυτοπυρπολήθηκε ο 50χρονος στα Βριλήσσια – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ στα Βριλήσσια! Αυτοπυρπολήθηκε στη μέση του δρόμου

Τον συνέλαβαν μετά από 9 διαρρήξεις στα Βριλήσσια

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βροχερό σκηνικό με καταιγίδες στο Ιόνιο και χιόνια στα ορεινά – Άνοδος της θερμοκρασίας
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 18 βαθμούς και τοπικά στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα τους 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Τραγωδία με τουλάχιστον 15 νεκρούς στη θάλασσα της Χίου σε επεισόδιο μεταξύ Λιμενικού και σκάφους διακινητών γεμάτο με μετανάστες
Νεκρά τα δύο έμβρυα που κυοφορούσαν δύο γυναίκες μετανάστριες - Ο αριθμός των τραυματιών έχει φτάσει τους 25 ανάμεσα στους οποίους είναι 10 παιδιά, 2 έγκυες αλλά και 2 λιμενικοί - Μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή Super Puma για τον εντοπισμό αγνοουμένων
Χίος 183