Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Έχασε τον έλεγχο και έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ – Απίστευτο video

Πεντέλη κολώνα ΔΕΗ

Μοιάζει με σκηνή που θα μπορούσε να έχει καταγράψει κάμερα αυτοκινήτου στη Ρωσία ή στην Κίνα. Κι όμως. Συνέβη στην Ελλάδα, το απόγευμα της Δευτέρας (07.05.2018) όταν αυτοκίνητο έπεσε σε στύλο της ΔΕΗ και από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Όλα έγιναν στη λεωφόρο Πεντέλης, με κατεύθυνση στη Νέα Πεντέλη. Η τρελή πορεία του σκουρόχρωμου αυτοκινήτου καταγράφηκε από οδηγό που ακολουθούσε. Σε απόσταση ασφαλείας, ευτυχώς για τον ίδιο. Και έχει καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή που πέφτει η κολώνα της ΔΕΗ!

Ο δρόμος δεν έχει διαχωριστική νησίδα. Στο σοκαριστικό video που έφερε στο φως η εκπομπή Ξυπνάμε Μαζί του Epsilon φαίνεται πως ο οδηγός του αυτοκινήτου χάνει σταδιακά τον έλεγχο. Μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, σε πρώτη φάση. Και στη συνέχεια, χάνει εντελώς τον έλεγχο και έπεσε σε κολώνα της ΔΕΗ! Την οποία και γκρέμισε. Ακριβώς πίσω από την κολώνα υπάρχει ένα περίπτερο.

Από την πτώση του στύλου, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε κανείς. Από θαύμα δεν περνούσε εκείνη την ώρα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα. Σοκαρισμένος ο άνθρωπος που ήταν στο περίπτερο έχει βγει να δει τι συμβαίνει.

Τα καλώδια της ΔΕΗ έχουν παρασυρθεί από το στύλο και για πολλή ώρα μεγάλο μέρος της περιοχής δεν είχε ρεύμα. Μοιραία, δεν λειτουργούσαν ούτε τα φανάρια…

Η στιγμή που το αυτοκίνητο πέφτει στην κολώνα της ΔΕΗ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις