Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

ΕΥΔΑΠ Διακοπή νερού σήμερα σε Πετρούπολη, Περιστέρι, Καματερό

ΕΥΔΑΠ Διακοπή νερού σήμερα σε Πετρούπολη, Περιστέρι, Καματερό

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από την ΕΥΔΑΠ, διακοπή νερού αναμένεται να σημειωθεί σε Περιστέρι, Πετρούπολη, Καματερό και Ίλιον λόγω εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό.

Διακοπή νερού σήμερα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό αγωγό, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή νερού σε περιοχές της Αθήνας. Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού σε Πετρούπολη, Καματερό, Ίλιον, Περιστέρι.

Προγραμματισμένη διάρκεια εργασιών έως και τις 07:00 το πρωί της Τρίτης 11/12/2018. Η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ επισημαίνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας των εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Ωστόσο, για άμεση και συνεχή ενημέρωση για τις περιοχές που έχουν διακοπή νερού, αλλά και την εκτίμηση για την επαναφορά της υδροδότησης, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της ΕΥΔΑΠ ΕΔΩ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις