Ελλάδα

ΕΥΔΑΠ: Πιθανή διακοπή νερού σε περιοχές του δήμου Αθηναίων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για το ενδεχόμενο πτώσης της πίεσης ή και διακοπής του νερού σε συγκεκριμένες περιοχές του δήμου Αθηναίων απόψε προειδοποιεί η ΕΥΔΑΠ με σημερινή (11.04.2023) ανακοίνωσή της.

Η πτώση της πίεσης ή διακοπή της παροχής του νερού, όπως αναφέρει η ΕΥΔΑΠ, θα γίνει λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, που είναι απαραίτητες για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής της υπογειοποίησης των γραμμών τρένου της ΕΡΓΟΣΕ.

Προβλήματα στην υδροδότηση θα υπάρξει στα οικοδομικά τετράγωνα που βρίσκονται μεταξύ των δρόμων:

Λεωφ. Κηφισού – Αντιγόνης – Φιλιππουπόλεως – Αγ. Μελετίου – Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως και Σιώκου, του δήμου Αθηναίων από τις 21:00 σήμερα έως το τέλος των εργασιών.

Η ΕΥΔΑΠ τονίζει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ελαχιστοποίηση της διάρκειας των εργασιών και την ταχύτερη αποκατάσταση της κανονικής λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή της ανάσυρσης της σορού του 40χρονου ορειβάτη που σκοτώθηκε στον Μύτικα στον Όλυμπο
Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να προσεγγίσουν το δύσβατο σημείο, τελικά ο άνδρα κατέληξε, πολύ δύσκολη ήταν η ανάσυρση της σορού του 40χρονου από την χαράδρα μεταξύ Λούκι και Κακόσκαλα
Όλυμπος: Η στιγμή της ανάσυρσης της σορού του 40χρονου ορειβάτη που σκοτώθηκε στον Μύτικα