Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ευστάθιος Άνθης: Η οικογένειά του κλήθηκε να αναγνωρίσει πτώμα άνδρα που βρέθηκε στην θάλασσα

Ευστάθιος Άνθης: Η οικογένειά του κλήθηκε να αναγνωρίσει πτώμα άνδρα που βρέθηκε στην θάλασσα

Μπροστά σε μια μακάβρια ανακάλυψη βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13/04/2021 σκάφος της Ακτοφυλακής στο Φάλμουθ στον κόλπο του Μπίγμπερι στην Βρετανία. 

Και αυτή η ανακάλυψη πιθανότατα έχει σχέση με την εξαφάνιση του αδερφού του Δημήτρη Άνθη, Σταν ο οποίος αγνοείται για περισσότερο από έναν μήνα. 

Σύμφωνα με την ανάρτηση του τοπικού αστυνομικού τμήματος, στις 5 το απόγευμα η ακτοφυλακή επικοινώνησε με την αστυνομία και ενημέρωση για ένα ύποπτο αντικείμενο στην θαλάσσια περιοχή στον Κόλπο του Μπίγκμπερι. 

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και ανασύρθηκε πτώμα άνδρα από την θάλασσα.

Ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη αναγνώριση, αναφέρει η ανακοίνωση αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη που εξαφανίστηκε από το Μπεργκ Άιλαντ ενημερώθηκε για το γεγονός.

Δείτε την ανάρτηση 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος χάθηκε έχοντας πάνω του μόνο το κινητό του και το πορτοφόλι του. Οι έρευνες κράτησαν πολλά 24ωρα αλλά δυστυχώς σταμάτησαν. Ο Δημήτρης Άνθης έφτασε στην Βρετανία στις 29 Μαρτίου και έμεινε υποχρεωτικά σε καραντίνα 10 ημέρες λόγω των πρωτοκόλλων για την πανδημία. Είχε δηλώσει ότι θα πήγαινε στο σημείο που εξαφανίστηκε ο αδερφός του για να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις