Ελλάδα

Φαρμακονήσι: Συναγερμός για τον εντοπισμό 7χρονου που έπεσε στη θάλασσα

Συναγερμός σήμανε αργά το απόγευμα της Δευτέρας (23.06.2025) για τον εντοπισμό ενός 7χρονου παιδιού που αγνοείται στη θάλασσα στο Φαρμακονήσι. 

Οι έρευνες υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) για τον εντοπισμό του ανήλικου αλλοδαπού αγοριού που αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά του Φαρμακονησίου, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η εξαφάνιση του ανηλίκου δηλώθηκε από έναν εκ των σαράντα (40) αλλοδαπών που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο, η οποία προσάραξε στις βόρειες βραχώδεις ακτές του νησιού. Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Λιμενικής Αρχής, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν ένα ναυαγοσωστικό σκάφος, ένα περιπολικό σκάφος καθώς και ιδιώτης δύτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η ανιψιά του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα: «Ο ξάδερφός μου μετά την διπλή δολοφονία ένιωθε βασιλιάς»
Η ξαδέρφη του ανιψιού που συνελήφθη για το φονικό καταγγέλλει ότι ο 31χρονος συλληφθείς της είχε πει πως ο ιδιοκτήτης κάμπινγκ υποστήριζε πως η ίδια θα έστηνε δολοφονία εις βάρος του
Ο 68χρονος ιδιοκτήτης του camping που πυροβολήθηκε θανάσιμα στη Φοινικούντα Μεσσηνίας