Ελλάδα

Φιλιππίδης, Κιμούλης, Χαϊκάλης διαγράφηκαν από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Κόκκινη κάρτα σε Πέτρο Φιλιππίδη, Γιώργο Κιμούλη και Παύλο Χαϊκάλη έδειξε το ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών). Το συνδικαλιστικό όργανο των καλλιτεχνών διέγραψε διά βίου τους τρεις θεατρανθρώπους, για κακοποιητικές τους συμπεριφορές.

Ειδικότερα, στην έκτακτη γενική συνέλευση του ΣΕΗ, στο ανοιχτό θέατρο «Σχολείον της Αθήνας», (Πειραιώς 52, Πειραιάς) την Κυριακή (10.04.2022) και αφού εξετάστηκαν οι τρεις φάκελοι του Πειθαρχικού για τους Γιώργο Κιμούλη, Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο ανάλυσης των σχετικών υποθέσεων που προκάλεσαν σάλο στον καλλιτεχνικό κόσμο, αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, η δια βίου διαγραφή των τριών ηθοποιών!

Έτσι, έπειτα από μία μαραθώνια συνέλευση, και με μεγάλη συμμετοχή των μελών του ΣΕΗ, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Παύλος Χαϊκάλης, αποκλείονται για πάντα από το σωματείο των Ελλήνων ηθοποιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είναι όλοι οι ήρωες αθάνατοι, αλλά είναι αξέχαστοι» - Βαθιά συγκίνηση στην ημέρα μνήμης για τους πεσόντες του ΕΚΑΒ
Η 14η Ιανουαρίου αποτελεί ημέρα μνήμης για το ΕΚΑΒ - Μία τέτοια ημέρα το 2001 είχε πέσει ανοικτά του Σουνίου ελικόπτερο αεροδιακομιδής, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι πέντε επιβαίνοντες
ΕΚΑΒ: Συγκίνηση για τους πεσόντες – «Δεν είναι όλοι οι ήρωες αθάνατοι, αλλά είναι αξέχαστοι»
Στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης ο «Κίμων» θα πλεύσει από την Πειραϊκή - Συνοδεία οι ανάστροφες πλώρες των «Ολυμπιάς» - «Αβέρωφ»
Το ελληνικό πλοίο θα συνοδεύουν οι ανάστροφες πλώρες του ιστορικού θωρακισμένου καταδρομικού «Αβέρωφ» και της αθηναϊκής τριήρους «Ολυμπιάς»
Η φρεγάτα «Κίμων» του Πολεμικού Ναυτικού