Ελλάδα

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν την Μάρθα Καραγιάννη – Έπεσε πάνω στο φέρετρο η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Πέμπτης (22.09.2022) στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών την Μάρθα Καραγιάννη. Η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή (18/9) σε ηλικία 82 ετών, ήταν προγραμματισμένη για τις 12:00. 

Μετά την κηδεία, η σορός της Μάρθας Καραγιάννη θα αναχωρήσει συνοδεία της Ντόρας Δούμα και της Ελένης Σούρα για τη Ριτσώνα, όπου θα γίνει η καύση, καθώς η τελευταία επιθυμία της εκλιπούσας ήταν να αποτεφρωθεί. Σημειώνεται ότι η οικογένεια της ηθοποιού ζήτησε αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στο «Σπίτι του ηθοποιού».

«Θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός για να μπορέσω να πω στην Μάρθα Καραγιάννη αντίο», είπε συντετριμμένος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου, που υπήρξε ζευγάρι με την σπουδαία ηθοποιό επί 12 χρόνια. «Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ένα κομμάτι από την ζωή μου» πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένος. 

Δείτε βίντεο:

«Και τι δεν έχω να θυμάμαι. Κάναμε όνειρα. Όνειρα μαζί. Καθόμασταν, τρώγαμε και ονειρευόμασταν. Με γέλασε όμως. Με γέλασε όμως γιατί έφυγε μόνη» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη εμφανώς συγκινημένη. 

Δείτε βίντεο:

«Ένα μέλος της οικογένειας μου χάθηκε και είμαστε εδώ για να το χαιρετήσουμε. Και εγώ και ο Φοίβος» δήλωσε η  Αλίκη Κατσαβού, η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βουτσά. Όπως είπε, ο γιος της και βαφτισιμιός της Μάρθας Καραγιάννη, Φοίβος, ζήτησε να έρθει να αποχαιρετήσει και να αφήσει στη νονά του λουλούδια. 

«Αποχαιρετώ μια φίλη ζωής. Για μένα η Μάρθα δεν ήταν απλά μια συνάδελφος, ήταν φίλη πραγματικά της καρδιάς μου. Από μικρό παιδί κοντά της μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Μάκης Δελαπόρτας. 

Δείτε βίντεο:

Επικήδειο εκφώνησαν ο πρόεδρος του Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρος Μπιμπίλας, ο στενός της φίλος και ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας και ο ηθοποιός Ρήγας Αξελός. Όταν μάλιστα βγήκε το φέρετρο με τη σορό της Μάρθας Καραγιάννη οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να χειροκρεοτούν και να φωνάζουν «Αθάνατη!». 

Δείτε βίντεο:

Οι πρώτοι που συνόδευσαν το φέρετρο της αγαπημένης τους Μάρθας ήταν ο στενός της φίλος και ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας με τη σύζυγό του Ελένη, η στενή φίλη της ηθοποιού Ντόρα Δούμα και ο πρόεδρος του Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρος Μπιμπίλας. 

Δείτε φωτογραφίες:

marthakaragianni kideia feretro marthakaragianni kideia feretro souras marthakaragianni kideia feretro dora marthakaragianni kideia feretro dora marthakaragianni kideia zozo

Στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών για την νεκρώσιμη ακολουθία βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι – συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι – που θέλησαν να αποχαιρετήσουν την Μάρθα Καραγιάννη. Ανάμεσα τους, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Μάκης Δελαπόρτας, η Άννα Φόνσου, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Σπύρος Μπιμπίλιας,ο Βασίλης Κωνσταντίνου. 

Μεταξύ αυτών που έστειλαν στεφάνια ήταν η Ζωζώ Σαπουντζάκη, Δημήτρης-Ελένη-Νίκη Σούρα, Μαίρη Χρονοπούλου, Κάτια Δανδουλάκη, Όμιλος Αντέννα, Βαγγέλης Βουλγαρίδης, Μίμης και Λουκίλα Πλέσσα, Θεοδώρα Βουτσά, Γιάννης Μπουρνέλης, Τμήμα και Τομέας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ.ά.

Δείτε φωτογραφίες:

marthakaragianni kideia marthakaragianni kideia marthakaragianni kideia marthakaragianni kideia marthakaragianni kideia marthakaragianni kideia zozo marthakaragianni kideia petrakis marthakaragianni kideia korinthiou aivazis marthakaragianni kideia delaportas

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απολογούνται σήμερα 12 από τους συλληφθέντες για το κύκλωμα του ΟΠΕΚΕΠΕ - Έγκυος κατηγορούμενη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για συμμετοχή όπως εγκληματική οργάνωση, απάτη σχετική με επιχορηγήσεις, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και για το πλημμέλημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης
Οι συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ οδηγούνται στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Αγροτικός συνεταιρισμός ζητά πίσω 600.000 ευρώ από τον «Φραπέ» στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Σουλτανίνας στην Κρήτη ζητά πίσω το ποσό των 600.000 ευρώ από τον αγροτοσυνδικαλιστή Γιώργο Ξυλούρη που ήταν πρόεδρος Κεντρικής Συνεταιριστικής Ένωσης Σουλτανίνας
Ανθισμένες αμυγδαλιές σε χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο. 
(EUROKINISSI)
Η παχυσαρκία επηρεάζει τη γονιμότητα στις γυναίκες – Τα οφέλη μετά την απώλεια κιλών
«Η παχυσαρκία διαταράσσει βαθιά τον άξονα υποθαλάμου-υπόφυσης-ωοθηκών, συνοδεύεται από ινσουλινοαντίσταση και χρόνια φλεγμονή, και τελικά υπονομεύει τη λειτουργία των ωοθηκών και την ποιότητα των ωαρίων»
Η παχυσαρκία επηρεάζει τη γονιμότητα στις γυναίκες – Τα οφέλη μετά την απώλεια κιλών
«Ξεψαχνίζουν» τις τηλεφωνικές συνομιλίες των δύο 22χρονων για να βρουν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας στη Φοινικούντα
Το πρώτο μέρος των αποτελεσμάτων της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας ενώ οι αστυνομικοί αναλύουν το δεύτερο τμήμα τους
68χρονος