Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Φλάμπουρο: Η άγνωστη παραλία στο Λουτράκι

Φλάμπουρο: Η άγνωστη παραλία στο Λουτράκι

Το Λουτράκι είναι εδώ και πολλά χρόνια μια απ’ τις νούμερο ένα αγαπημένες επιλογές για να κάνεις τις καλοκαιρινές μονοήμερες εκδρομές σου, ειδικότερα αν είσαι μόνιμος κάτοικος Αττικής.

Παρά το γεγονός ότι η κωμόπολη αυτή του νομού Κορινθίας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από υπέροχες ακρογιαλιές για να βουτήξεις, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την επίσκεψη σου στην παραλία Φλάμπουρο.

Το φλάμπουρο είναι μια υπέροχη παραλία που πήρε το όνομα της απ’ την ομώνυμη γραφική ταβέρνα της περιοχής.

Η ηρεμία και η γαλήνη που την διέπει, είναι ακόμα σχετικά άγνωστη προς το ευρύ κοινό, την κάνει να στέκει ως το αντίπαλο δέος του κοσμοπολίτικου Λουτρακίου.

Τα πεντακάθαρα δροσερά νερά της «βαμμένα» με όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου, κοιτούν προς την μεριά του κορινθιακού κόλπου.

Λόγω της θέσης που βρίσκεται, καταφέρνει να παραμένει μακριά απ’ τις επιθέσεις του αέρα, ακόμα και τις μέρες που στην γύρω περιοχή κάνουν οι άνεμοι την εμφάνιση τους.

Ένα καταπράσινο περιβάλλον με κοντούς θάμνους, που φτάνουν μέχρι την ακρογιαλιά ξεδιπλώνεται μπροστά σου με την πρώτη ματιά. Στην πάνω από εκατό μέτρα όχθη της θα βρεις άμμο μπλεγμένη με ψιλό βότσαλο, ενώ μέσα στην θάλασσα υπάρχουν βότσαλα και πέτρες γι’ αυτό αν δεν είσαι εκπαιδευμένος μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου παπούτσια θαλάσσης

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις