Ελλάδα

Φωτιά σε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη – Καταστράφηκε ολοσχερώς, οι Αρχές εξετάζουν εμπρησμό

Προκλήθηκαν ζημιές και σε άλλα οχήματα

«Συναγερμός» σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας (12.05.25) στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Κανάρη. 

Το αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και σε ένα δέντρο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Ζημιές, όχι σοβαρές, προκλήθηκαν και σε παρακείμενα αυτοκίνητα.

Στο σημείο επιχείρησαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες, οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά προτού λάβει τεράστιες διαστάσεις. 

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος άκουσε έναν κρότο και βγήκε έξω από το σπίτι του για να δει τι συμβαίνει. Τότε διαπίστωσε πως το αυτοκίνητό του έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Για τα αίτια της φωτιάς διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενου του εμπρησμού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η έρευνα για τους 335 επιπλέον θανάτους μετά την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία που πυροδότησε τη σύγκρουση στη Βουλή
«Έρχεστε αυθαίρετα και λέτε ότι υπάρχουν 300 επιπλέον θάνατοι στην περιοχή που αποδίδονται στον Daniel» είπε η υφυπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη απαντώντας στην αντιπολίτευση
Χωριό "φάντασμα" ο Βλοχός στο νομό Καρδίτσας την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023, ημέρα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο Βλοχός καταστράφηκε από τις πλημμύρες που προκάλεσε το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στις αρχές Σεπτεμβρίου.
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ
Σε τρία «κύματα» ο σεισμός των 6,1 Ρίχτερ νότια της Κάσου και της Καρπάθου – Καθησυχαστικοί οι σεισμολόγοι
«Τέτοιοι σεισμοί γίνονται εφάπαξ», είπε ανέφερε ο Ευθύμης Λέκκας - Ηχησε το 112 το οποίο έδινε προειδοποίηση για τσουνάμι, και το οποίο καλούσε τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις ακτές
Σεισμός ανοιχτά της Κάσου