Ελλάδα

Φωτιά σε υπόγεια διάβαση Συγγρού και Χαροκόπου – Γκρίζος καπνός και σειρήνες πυροσβεστικής

Φωτιά ξέσπασε σε υπόγεια διάβαση στη συμβολή της Λεωφόρου Συγγρού με την οδό Χαροκόπου. Επί τόπου έσπευσε δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας, καταφέρνοντας να τη θέσει υπό πλήρη έλεγχο.

Η φωτιά στην υπόγεια διάβαση που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της οδού Χαροκόπου, εκδηλώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας (07.11.2022).

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, σβήνοντας την εστία στις 6:30 μ.μ.

Δείτε βίντεο του newsit.gr:

Η ενημέρωση της πυροσβεστικής:

Και μηνύματα χρηστών του Twitter: 

 

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε σε εγκαταστάσεις φωτισμού της υπόγειας διάβασης, προκαλώντας μόνον υλικές ζημιές.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τελευταία «ευκαιρία» για τους αιώνιους φοιτητές: Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας
Η νέα ρύθμιση «διασφαλίζει ότι όσοι έχουν προχωρήσει σημαντικά τις σπουδές τους, έχουν ευκαιρία να τις ολοκληρώσουν» και τη χαρακτήρισε «ρεαλιστική, ενισχυτική και παιδαγωγικά συνεπή»
Έδρανα πανεπιστημίου
Η ξηρασία ως βασικότερος λόγος της λειψυδρίας – Ο ρόλος των βροχοπτώσεων και της μείωσης των χιονοπτώσεων
Ο Παναγιώτης Σαμπατακάκης, διδάκτορας Υδρογεωλογίας του Πανεπιστημίου Μπολόνιας, μέλος της Διεθνούς Ένωσης Υδρογεωλόγων και διευθυντής Υδατικών Πόρων του Ι.Γ.Μ.Ε., εξηγεί το μηχανισμό της ξηρασίας
Στερεύει ο ποταμός Πηνείος στην Ηλεία