Ελλάδα

Φωτιά στα Οινόφυτα – Επιχειρούν επίγειες δυνάμεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έχει ξεσπάσει στα Οινόφυτα σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 8 οχήματα.
 

Η φωτιά καίει ξερά χόρτα και είναι στις παρυφές της πόλης των Οινοφύτων. Είναι ανάμεσα στον οικισμό και στην βιομηχανική περιοχή όμως μέχρι τώρα δεν έχει πλησιάσει στη μία ή στην άλλη πλευρά. 

 

 

Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας. Επιχειρούν 22 #πυροσβέστες με 8 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 14, 2022
 
Διακοπή δρομολογίων τρένων
 

Λόγω της φωτιάς στα Οινόφυτα η Hellenic Train προχώρησε σε διακοπή ρεύματος της γραμμής στην περιοχή. Έτσι, το Ιντερσίτι 54 σταμάτησε στο σταθμό Αυλώνα, το Ιντερσίτι 53 σταμάτησε στο σταθμό της Θήβας, ενώ η αμαξοστοιχία 1547 δεν αναχώρησε από το σταθμό της Χαλκίδας.

Με νεότερη ανακοίνωση ενημέρωσε το κοινό πως προχωρά σε μίσθωση λεωφορείων για την ασφαλή μεταφορά των επιβατών, επισημαίνοντας, ωστόσο, πως αναμένονται καθυστερήσεις, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των λεωφορείων.

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαίρη Λίντα: Η δολοφονία της μητέρας της που την σημάδεψε – Διαρρήκτες την χτύπησαν και την έκαψαν ζωντανή
Στην αρχή ο θάνατός της αποδόθηκε σε δυστύχημα αλλά γρήγορα αποκαλύφθηκαν οι φρικιαστικές κινήσεις των διαρρηκτών - Την δολοφόνησαν άγρια για να καλύψουν τα ίχνη τους
Μαίρη Λίντα
Μαίρη Λίντα: Η ανακοίνωση του Γηροκομείου Αθηνών – «Έφυγε ήρεμα και ειρηνικά, έχοντας στο πλευρό της την αγαπημένη της κόρη Ευαγγελία»
Το Γηροκομείο γνωστοποίησε το θλιβερό γεγονός και εύχεται «καλό κατευόδιο στο δρόμο της για τη γειτονιά των Αγγέλων, κοντά στους άλλους μεγάλους δημιουργούς του Ελληνικού τραγουδιού και του πολιτισμού»
Η Μαίρη Λίντα