Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φωτιά στη Μεταμόρφωση: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί – Οδηγίες προς τους πολίτες

Φωτιά στη Μεταμόρφωση: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί – Οδηγίες προς τους πολίτες

Η φωτιά είχε τέτοια έκταση που οι καπνοί έχουν φτάσει μέχρι το κέντρο της Αθήνας, ενώ φαίνονται ακόμα και από την Αίγινα! Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν μετά την κατάσβεση της, αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική οι φλόγες ξεκίνησαν από το εσωτερικό του εργοστασίου.

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο πλαστικών στη Μεταμόρφωση, με τις φλόγες ωστόσο να μην έχουν εξαπλωθεί σε άλλα κτίρια. 

Η πυρκαγιά έχει πάρει έκταση και έχει επεκταθεί σε όλο το κτίριο, ενώ λόγω των πλαστικών που καίγονται έχει καλυφθεί με πυκνό μαύρο καπνό ο ουρανός της Αττικής.

Click4more: Φωτιά στη Μεταμόρφωση: Μήνυμα από το 112! “Επικίνδυνος ο καπνός, κλείστε πόρτες και παράθυρα”

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει πυκνός μαύρος καπνός που δημιουργεί εκτός των άλλων πρόβλημα ορατότητας, ανάλογα με την κατεύθυνση του ανέμου.

ΔΕΙΤΕ LIVE“Κόλαση” στη Μεταμόρφωση! Μάχη της πυροσβεστικής με τη φωτιά – Οι καπνοί φαίνονται μέχρι την Αίγινα

Gepostet von NewsIt am Samstag, 15. August 2020

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, οι δρόμοι που παραμένουν κλειστοί είναι οι εξής: 

  • Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Κηφισού (ρεύμα προς Αθήνα), από το ύψος της Γέφυρας της Λυκόβρυσης έως το ύψος του κόμβου της Μεταμόρφωσης. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από την αριστερή και την μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας. 
  • Κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Κηφισού (ρεύμα προς Λαμία), από το ύψος του κόμβου της Μεταμόρφωσης έως το ύψος της γέφυρας της Λυκόβρυσης. Η κυκλοφορίας των οχημάτων γίνεται από τις δύο δεξιές λωρίδες κυκλοφρίας. 

Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

Στο μεταξύ, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε οδηγίες προς τους πολίτες, λόγω της φωτιάς στη Μεταμόρφωση:
– Αποφύγετε την έκθεση στη ροή & στα ρεύματα καπνού, για να προστατευτείτε από τις συνέπειες των αναθυμιάσεων ή επικοινωνήστε με ιατρό εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας
– Κλείστε ερμητικά πόρτες & παράθυρα & τυχόν άλλα ανοίγματα κτιριακών εγκαταστάσεων
– Παραμείνετε σε ανοιχτούς ή αεριζόμενους χώρους που δεν επηρεάζονται από το συμβάν
– Αποφύγετε τις μετακινήσεις προς την περιοχή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ, ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις