Ελλάδα

Φωτιά στη Ρόδο: Tα συγκλονιστικά πλάνα από το «πριν» και το «μετά» ξενοδοχείου που κάηκε στη Λίνδο

Στη Ρόδο η φωτιά συνεχίζει να καίει τα πάντα στο διάβα της και οι εικόνες που έρχονται από το νησί είναι γροθιά στο στομάχι.

Ακόμα πιο συγκλονιστικές είναι κάποιες εικόνες με το «πριν» και το «μετά» από τη φωτιά, όπως αυτές που αποτύπωσε τουρίστας από ξενοδοχείο στη Λίνδο που κάηκε από την πύρινη λαίλαπα.

Ένας από τους τουρίστες που έκανε διακοπές στη Ρόδο αποτύπωσε τα πλάνα από ξενοδοχείο της Λίνδου που κάηκε από τη φωτιά.

 Ο τουρίστας ανέβασε το σχετικό βίντεο στα στα social media.

Τα πλάνα είναι συγκλονιστικά. Στο «πριν» φαίνεται η πισίνα του ξενοδοχείου. Σφίζει από ζωή. Η χαρά για τις καλοκαιρινές διακοπές είναι διάχυτη παντού.

@k_urdo4 #rhodos2023 #friends #lindosimperialhotel ♬ original sound – K_urdo4

 

Το «μετά» σε κάνει να νιώθεις ένα σφίξιμο στην καρδιά. Παντού στάχτες και αποκαΐδια. Τα πάντα είναι άδεια. Απόκοσμο τοπίο. Λέξεις δεν χωράνε. Οι εικόνες τα λένε όλα και μιλάνε από μόνα τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκκληση της αδελφής της 24χρονης από τη Βέροια για πληροφορίες από όποιον γνωρίζει κάτι για τον βαρύ τραυματισμό της
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα, καθώς - λόγω της κατάστασης της υγείας της - δεν είναι σε θέση να μιλήσει
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛΑΣ
Νέες καταγγελίες για επιθέσεις μαθητών σε βάρος καθηγητών: «Με χτύπησαν στην πλάτη με στυλό, μου πετούσαν μπουκάλια και με έβριζαν»
Ο θάνατος της καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκημετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, επανέφερε το πρόβλημα, με εκπαιδευτικούς να καταγγέλλουν ότι δέχονται bullying από μαθητές
Close up of sad student receiving bad news on laptop sitting on a desk at home at night