Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Νέα αναζωπύρωση

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Νέα αναζωπύρωση
Φωτογραφία Twitter @ETSIKRIKA

 Η φωτιά στη Βαρυμπόμπη αναζωπυρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (05.08.2021), με αποτέλεσμα να σημάνει νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική.

Η εστία της φωτιάς είναι πολύ κοντά στα πρώην Βασιλικά Κτήματα του Τατοΐου, ενώ υπάρχει άλλο ένα μέτωπο στο ρέμα της Χελιδονους. Η τροχαία κόβει την κίνηση στο ύψος της γέφυρας της Βαρυμπόμπης και δόθηκε εντολή εκκένωσης στους κατοίκους στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και τη Δροσοπηγή.

https://twitter.com/112Greece/status/1423245540641411079?s=20

Μήνυμα στάλθηκε μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στο Κρυονέρι να κλείσουν όλες τις καμινάδες, τα παράθυρα, τις πόρτες ώστε να μη διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού και να παραμείνουν σε ετοιμότητα. Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στο Κρυονέρι, κλείστε όλες τις καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μη διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Παραμείνετε σε ετοιμότητα & ακολουθείστε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας».

 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, ανέφερε: «Η φωτιά είναι πολύ μεγάλη, εξαπλώνεται συνεχώς, κινείται βορειοδυτικά έχει φτάσει μέσα στα βασιλικό κτήμα του Τατοΐου και όπως με ενημερώνουν από την πυροσβεστική βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στα κοντέινερ που είχαν τοποθετηθεί για να αποθηκευτούν τα αντικείμενα των ανακτόρων και κινείται με κατεύθυνση προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία. Ο Θεός να βάλει το χέρι του».

Δείτε εικόνες από την περιοχή

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις