Ελλάδα

Φωτιά στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης: Συνεχίζει να καίει με αμείωτη ένταση – Μάχη με τις φλόγες

Αργά το βράδυ οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μήνυμα από το 112 να είναι ετοιμότητα

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει να καίει η φωτιά στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε κοντά στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης και πλέον καίει δάσος στην περιοχή.

Το μέτωπο της φωτιάς είναι μεγάλο, ενώ καθόλη τη διάρκεια της νύχτας οι πυροσβέστες έδωσαν πραγματική μάχη στην Άσσηρο της Θεσσαλονίκης ώστε η φωτιά να μην απειλήσει σπίτια και κατοικημένες περιοχές.

Με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να σηκωθούν και τα εναέρια μέσα. 

Οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν μήνυμα από το 112, ώστε αν βρίσκονται στις περιοχές Χρυσαυγή και Πολυδένδρι να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στον κόμβο Στρυμονικού έχει διακοπεί, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Μαυροράχη.

Στην προσπάθεια κατάσβεσης επιχειρούν πλέον 85 πυροσβέστες με 27 οχήματα, τέσσερα πεζοπόρα τμήματα, ενώ χρησιμοποιούνται μηχανήματα έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και υδροφόρες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγουρη εγκληματική οργάνωση «άδειαζε» καταστήματα και εκκλησίες στη Σαλαμίνα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της
Σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται να αδειάζουν το ταμείο της επιχείρησης και πριν φύγουν να αρπάζουν αναψυκτικά και σνακς για να «γιορτάσουν» την επιτυχία τους
Διαρρήκτες
2
Στην αστυνομία παραμένει η επιβολή της τάξης στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - Το υπουργείο Άμυνας αναλαμβάνει την προστασία
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση η προστασία, η συντήρηση και η καθαριότητα περνούν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τα μέτρα και η επιβολή της τάξης παραμένουν στην αρμοδιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας
Σκηνές μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη 214