Ελλάδα

Φωτιά στην Πεντέλη: Η στιγμή που κάτοικος προσπαθεί να τη σβήσει με λάστιχο έξω από το σπίτι του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκλονίζει η εικόνα ενός κατοίκου της Πεντέλης που προσπαθεί με λάστιχο να σβήσει τη φωτιά που έχει φτάσει μια ανάσα από το σπίτι του, καθώς η πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα της Τρίτης (19.7.2022) σε όλη εκείνη την περιοχή.

Όπως θα δείτε και από τα τηλεοπτικά πλάνα παρακάτω, ο κάτοικος της περιοχής έχει πάρει ένα λάστιχο και προσπαθεί να αποτρέψει τη φωτιά από το να κάψει το σπίτι του στην Πεντέλη.

Παράλληλα, οι φλόγες έχουν ήδη μπει στα πρώτα σπίτια και οι μάχες που δίνει η Πυροσβεστική εκτείνονται σε πολλά μέτωπα ενώ έχει δοθεί εντολή εκκένωσης από το Ντράφι προς Παλλήνη. Η μάχη έχει προχωρήσει από σπίτι σε σπίτι για να μην καούν από τις φλόγες, οι οποίες ενισχύονται από τους δυνατούς ανέμους.

Δείτε τη στιγμή (3:30) που ο κάτοικος προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά στην Πεντέλη:

Δείτε εικόνες από τη φωτιά στην Πεντέλη:

fotia penteli apo spata fotia drafi intime fotia drafi intime

Ήδη έχει εκκενωθεί και το Αστεροσκοπείο Αθηνών ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε πολλούς δρόμους της περιοχής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρέ καρέ οι τελευταίες ώρες του Γιώργου Μαζωνάκη στην κλινική - Οι αντιφάσεις και οι καταθέσεις που «καίνε» τους γιατρούς
Η κρίσιμη μιάμιση ώρα που παρέμεινε χωρίς τις αισθήσεις του συνδεδεμένος στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης, η απόκρυψη στοιχείων από τους γιατρούς και οι καταθέσεις των εργαζομένων που τους «έκαψαν»
Γιώργος Μαζωνάκης
Μία σύλληψη για εμπορία ανθρώπων και εργασιακή εκμετάλλευση στην Βοιωτία - Κρατούσε οκτώ υπαλλήλους και τα έγγραφά τους
Ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς υποχρέωναν τα θύματα σε αδιάλειπτη εργασία, χωρίς να τους καταβάλλουν τα δεδουλευμένα και χωρίς να τους παρέχουν τα προβλεπόμενα ημερήσια διαλείμματα
Αστυνομία