Ελλάδα

Φωτιά στην Πεντέλη: Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην Παλλήνη

Η φωτιά έχει ξεφύγει εδώ και ώρες, σπίτια, επιχειρήσεις και βιοτεχνίες καίγονται και στην Παλλήνη, το πρωί της Τετάρτης (20.07.2022), υπήρξε πληροφορία για εγκλωβισμό πολιτών!

Η μεγάλη φωτιά ξεκίνησε χθες το απόγευμα από την Πεντέλη και η μάχη με τις φλόγες ήταν ολονύχτια, με την Παλλήνη να είναι από τις περιοχές όπου με μήνυμα από το 112 οι πολίτες κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Υπάρχουν πληροφορίες πως πολίτες έχουν εγκλωβιστεί σε σπίτι στην οδό Σαλαμίνος 229 στην Παλλήνη. Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε ότι υπήρχε η πληροφορία για εγκλωβισμό πολιτών και πως είχαν σπεύσει δυνάμεις στο σημείο για να τους απομακρύνουν.

Υπήρξαν επίσης πληροφορίες για πολίτες που εγκλωβίστηκαν σε σπίτια στο λόφο Παλλήνης ή δεν ήθελαν να τα αφήσουν για να μην καούν.

Μιλώντας στο Mega κάτοικος της περιοχής είπε ότι έχουν εγκλωβιστεί άτομα 50 με 55 ετών. «Δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Είναι 400 – 500 μέτρα από το κέντρο της Παλλήνης», είπε.

«Φεύγουμε τώρα όλοι με τα αυτοκίνητά μας και εκκενώνουμε την περιοχή», σημείωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για το τροχαίο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: Οι δύο τραυματίες μπορούν να επιστρέψουν και ο τρίτος είναι πολυτραυματίας
Για την κατάσταση των τραυματιών οπαδών του ΠΑΟΚ που νοσηλεύονται σε νοσοκομείο στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας μετά το τροχαίο δυστύχημα...
Τροχαίο με φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία
Το σημείο «μηδέν» της διαρροής προπανίου στο εργοστάσιο Βιολάντα που οδήγησε στον θάνατο τις 5 εργάτριες – Στον εισαγγελέα σήμερα οι συλληφθέντες
Η εκτεταμένη διαρροή είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας προπανίου, το οποίο ανεφλέγη πιθανότατα από σπινθήρα, προκαλώντας την ισχυρή έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σε πέντε εργαζόμενες γυναίκες
Εικόνα από drone πάνω από το κατεστραμμένο τμήμα του εργοστασίου ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ 8