Ελλάδα

Μεγάλη φωτιά στο Λαύριο – Εκκενώνονται προληπτικά οικισμοί

Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στο Λαύριο. Δείτε εικόνες από το σημείο. Επί τόπου βρίσκεται ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ποιοι οικισμοί εκκενώνονται προληπτικά. Εκκενώθηκε και παιδική κατασκήνωση.

Φωτιά ξέσπασε από το πεδίο βολής και επεκτάθηκε σε δάσος κοντά στο Λαύριο. Η φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή Πούντα Ζέζα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν ελλοχεύει, τουλάχιστον έως αυτή την ώρα, κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή αλλά προληπτικά προχώρησαν στην εκκένωση οικισμών κυρίως με εξοχικές κατοικίες και μιας παιδικής κατασκήνωσης «Το ξένοιαστο μελίσσι». Τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στην παραλία.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης, είπε ότι η κατάσταση είναι καλύτερα αυτή την ώρα και βελτιώνεται συνεχώς και δεν υπάρχει ένα μεγάλο μέτωπο αλλά μικρά μέτωπα και υπάρχει η ελπίδα να τεθούν υπό έλεγχο.

Επί τόπου βρίσκεται ο Νίκος Χαρδαλιάς. Στο σημείο επιχειρούν 49 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 αεροπλάνα και 4 ελικόπτερα.

Η φωτιά είναι ορατή και από το λιμάνι του Λαυρίου όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που μας έστειλαν αναγνώστες. 

Αν είστε στο σημείο στείλτε μας φωτογραφίες στο info@newsit.gr

fotialavrio

lavrio lavrio

fotialavrio

fotialavrio fotialavrio

fotialavrio

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Λευτέρης Σουχάιμπ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αποκαλύψεις και ερωτήματα για Κουτσόλαμπρο λίγο πριν ανοίξει η κάλπη του 2ου γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τον εγκαλούν ότι το 2016 υπηρέτησε ως μετακλητός επί υπουργίας Κατρούγκαλου όταν οι δικηγόροι της Αθήνας βρίσκονταν σε πολύμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τους «τιμωρούς παιδόφιλων» – Οι επιθέσεις «καρμπόν» με τον άγριο ξυλοδαρμό 48χρονου
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η συνομιλία που είχε ο 48χρονος στα social media ήταν η παγίδα των δραστών που αυτοαποκαλούνται «τιμωροί παιδόφιλων»
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας