Τρίτη, 5 Μαρ.
16oC Αθήνα

Φωτιά στο Ελευθέριος Βενιζέλος: Η ανακοίνωση της ΑΝΕΚ

Φωτιά στο Ελευθέριος Βενιζέλος: Η ανακοίνωση της ΑΝΕΚ

Δυο τηλεφωνικές γραμμές στις οποίες μπορούν να καλούν οι επιβάτες του πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά στο γκαράζ, έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΝΕΚ.

Όταν ξέσπασε η φωτιά στο Ελευθέριος Βενιζέλος, το πλοίο της ΑΝΕΚ ήταν έξω από την Ύδρα καθώς είχε ξεκινήσει το ταξίδι του με προορισμό τα Χανιά. Η πυρκαγιά ξέσπασε στο γκαράζ Νο3 με τα φορτηγά.

Όταν το πλοίο έφτασε στον Πειραιά, το αμπάρι δεν μπορούσε να ανοίξει αφού συνεχίστηκε η επιχείρηση κατάσβεσης. Οι επιβάτες άφησαν τα στοιχεία τους για να ενημερωθούν από την εταιρία προκειμένου να παραλάβουν τα αυτοκίνητα κι άλλα πράγματα που αναγκάστηκαν να αφήσουν στο πλοίο.

Όπως αναφέρει η ΑΝΕΚ, μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 210 4197470 και 210 4197420.

Η ανακοίνωση της ΑΝΕΚ για τη φωτιά στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Στις 28/08 και ώρα 23:45 εκδηλώθηκε φωτιά στο γκαράζ νούμερο 3 με τα φορτηγά, στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά.

Οι μηχανισμοί πυρόσβεσης του πλοίου λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο από το πλήρωμα. Το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά με ίδια μέσα.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς και η εταιρία μεριμνά για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών τους και την συνέχεια του ταξιδιού τους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 4197470 και 210 4197420.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις