Ελλάδα

Φωτιά στο Περιστέρι: Ηλικιωμένος ανασύρθηκε από διαμέρισμά χωρίς τις αισθήσεις του

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 14:00 σήμερα (12.08.2024) στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του.

Η φωτιά σημειώθηκε σε διαμέρισμα στην οδό Ηρακλειδών, στο Περιστέρι Αττικής και για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 8 πυροσβέστες και 3 οχήματα.

Αφού οι φλόγες έσβησαν, οι άνδρες της πυροσβεστικής εντόπισαν μέσα στο διαμέρισμα τον ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του.

«Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα, επί της οδού Ηρακλειδών στο Περιστέρι Αττικής», έγραψε σε tweet το πυροσβεστικό σώμα.

Την προανάκριση του δυστυχήματος έχει αναλάβει το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταδίωξη από την Καστοριά μέχρι την Κοζάνη τεσσάρων δραστών με 43 κιλά κάνναβη – Φωτογραφίες από τα ναρκωτικά και τα αυτοκίνητα
Στη διάρκεια της καταδίωξης, οι δράστες ξεφορτώθηκαν τα ναρκωτικά στην Καστοριά, συνέχισαν την πορεία τους προς την Κοζάνη όπου και συνελήφθησαν
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας
Καρυστιανού – Ρούτσι: «Μην πειράξετε τα ονόματα των θυμάτων» – «Καμία βεβήλωση του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη»
«Το θέμα με τα ονόματα των θυμάτων είναι κάτι που μας αφορά, που μας αγγίζει, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει η Πολιτεία που τα σκότωσε», είπε η Μαρία Καρυστιανού
Η Μαρία Καρυστιανού και ο Πάνος Ρούτσι κάνουν δηλώσεις στου Ζωγράφου
60