Ελλάδα

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Οριοθετήθηκε το πύρινο μέτωπο

Οριοθετήθηκε η φωτιά στον Ασπρόπυργο, η οποία, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, είχε πάρει διαστάσεις κι είχε χωριστεί σε δύο μέτωπα.

Το ένα μέτωπο κινούνταν προς την Αττική Οδό και το δεύτερο προς το γήπεδο του Θρασύβουλου.

Η αστυνομία διέκοψε αρχικά κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας – στην έξοδο προς Μαγούλα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στην περιφερειακή Αιγάλεω στο ρεύμα προς Ελευσίνα –, καθώς και στη Λεωφόρο NATO και άλλους δρόμους της περιοχής.

Το πύρινο μέτωπο παρουσίασε καλύτερη εικόνα στις 04:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης με τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων να συνεχίζονται προκειμένου να την θέσουν υπό έλεγχο.

Μετά από κάποια ώρα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική Οδό, οπού νωρίτερα λόγω της πυρκαγιάς είχε κλείσει  (έξοδος προς Μαγούλα στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, στην περιφερειακή Αιγάλεω στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στην έξοδο 4, Ρουπάκι).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκρηκτικό κοκτέιλ με 40αρια και θυελλώδεις ανέμους έως 8 μποφόρ - Αυξημένος ο κίνδυνος πυρκαγιάς και την Κυριακή
«Πορτοκαλί» συναγερμό έχει σημάνει η Πολιτική Προστασία για τους ισχυρούς ανέμους των 8 μποφόρ που θα πνέουν τις επόμενες μέρες - Επιστρέφουν οι υψηλές θερμοκρασίες με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Μαγευτικές εικόνες από την Πανσέληνο του Αυγούστου - Το φεγγάρι του «Οξύρρυγχου» έλουσε με φως όλη τη χώρα
Η πανσέληνος του «Οξύρρυγχου» χαρακτηρίζεται και ως «υπερπανσέληνος», αφού το φεγγάρι είναι έως και 14% μεγαλύτερο και 30% φωτεινότερο, προσφέροντας το αυτό μοναδικό θέαμα
Η Πανσέληνος του Αυγούστου στο Σούνιο