Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: «Πνίγεται» στους πυκνούς καπνούς! Μεγάλο πέπλο ορατό από την Κηφισίας, βίντεο από ψηλά

Φωτιά στον Ασπρόπυργο: «Πνίγεται» στους πυκνούς καπνούς! Μεγάλο πέπλο ορατό από την Κηφισίας, βίντεο από ψηλά

Ένα μεγάλο πέπλο καπνού καλύπτει την περιοχή του Ασπροπύργου μετά τη φωτιά που έχει ξεσπάσει σε τουλάχιστον 3 σημεία. Οι πύρινες γλώσσες φαίνεται να είναι ανεξέλεγκτες, καθώς οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, δεν λένε να κοπάσουν.

Το ανησυχητικό μέτωπο στον Ασπρόπυργο και οι καπνοί φαίνονται από τα γραφεία του newsit.gr στην λεωφόρο Κηφισίας στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Δείτε το βίντεο του newsit.gr που καταγράφει το πέπλο καπνού ψηλά από την Κηφισίας!

Αυτή τη στιγμή, στα πύρινα μέτωπα επιχειρούν 78 πυροσβέστες με 30 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρο και 3 ελικόπτερα.

Η φωτιά στον Ασπρόπυργο καίει από τις 10 σχεδόν το πρωί σε τρεις διαφορετικές εστίες, Λάκκα Κατσαρή, Νέα Ζωή και Αμμουδιές.

Η φωτιά ξέσπασε σε βιομηχανική ζώνη με τις πληροφορίες του newsit.gr να κάνουν λόγο για τέσσερις τουλάχιστον εγκαταστάσεις να έχουν καεί.

Ενδεικτικό μάλιστα της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός πως μέσα σε μόλις μιάμιση ώρα εστάλησαν τρία μηνύματα από το 112 για τη φωτιά στον Ασπρόπυργο. Τα δύο αφορούσαν εκκενώσεις οικισμών (για εκκένωση από Λάκκα Κατσαρή προς Ασπρόπυργο και των οικισμών Ποντίων και Βέρας προς Ελευσίνα) και το τρίτο προειδοποίηση για τους πυκνούς καπνούς, καλώντας τους κατοίκους να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, καθώς είναι η ατμόσφαιρα στην περιοχή είναι άκρως αποπνικτική.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις