Ελλάδα

Γαλάτσι: Σε εγχείρηση θα υποβληθεί ο 10χρονος που τραυματίστηκε από αεροβόλο – Ψάχνουν τον δράστη [vid]

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου δράστη που πυροβόλησε με αεροβόλο και τραυμάτισε στο χέρι 10χρονο μαθητή το βράδυ της περασμένης Κυριακής (17.09.2017) στο προαύλιο του 9ου Δημοτικού σχολείου στο Γαλάτσι.

Τη σχετική καταγγελία έκανε στην αστυνομία ο πατέρας του 10χρονου αγοριού, το οποίο διακομίστηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», όπου οι γιατροί το υπέβαλαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθούν τα θραύσματα από το χέρι.

Ο πυροβολισμός φαίνεται να προήλθε από ψηλά ενώ εικάζεται ότι τον δράστη ίσως τον ενόχλησαν οι φωνές των παιδιών.

“Δεν είναι σωστό αυτό που έκανε. Αν τον έχει ενοχλήσει η φασαρία, έπρεπε να έρθει εκεί να τα πούνε. Δεν ξέρω αν έχει παιδιά αυτός που το έκανε ή όχι, αλλά αυτό είναι απαράδεκτο”, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του μαθητή.

Δείτε όλα όσα είπε

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας – Οι άνεμοι αγγίζουν τα 7 μποφόρ
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, όπου θα φτάσει τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 19 βαθμούς Κελσίου
καιρός
Κουκουλοφόροι στην Αχαΐα απείλησαν μάνα και κόρη και τους άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα χιλιάδων ευρώ
Οι τρεις άνδρες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες full face, εισέβαλλαν στην οικία που βρισκόταν μητέρα και κόρη, περίπου στις 2:30
Άνδρας συνελήφθη που ισχυριζόταν οτι εχει εκρηκτικά και απειλεύσε να ανατιναχθεί έξω από το κτήριο της ΓΑΔΑ. Παρασκευή 6 Μαρτίου 2026. (ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ/EUROKINISSI)
Γονείς ζητούν την οριστική απομάκρυνση της παιδιάτρου από το νοσοκομείο Ζακύνθου
Πρόκειται για την παιδίατρο που είχε τεθεί σε αναστολή καθηκόντων επειδή είχε εφημερία την ημέρα που διακομίστηκε στα επείγοντα το βρέφος με μηνιγγίτιδα το οποίο εν τέλει μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ στο Ρίο
Η παιδίατρος στην Ζάκυνθο 5