Ελλάδα

Γαλάτσι: Ζητούσε ναρκωτικά από το προσωπικό του θεάτρου ο πατέρας που παράτησε την κόρη του για να πιει μπύρες

Κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία ο 42χρονος πατέρας

Γνώριμος των αρχών φαίνεται πως είναι ο 42χρονος πατέρας που παράτησε σε θέατρο στο Γαλάτσι την 6,5 χρονών κόρη του για να καταναλώσει με την ησυχία του αλκοόλ.

Νέες πληροφορίες βγαίνουν στο «φως» για την απίστευτη υπόθεση στην οποία πατέρας εγκατέλειψε μόνο του μικρό παιδί του στο θέατρο του Γαλατσίου την περίοδο των Χριστουγέννων μόνο και μόνο για να πιει αλκοόλ.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News που προβλήθηκε την Τρίτη (14.01.2025), σε βάρος του 42χρονου εκκρεμεί η καταγγελία της πρώην συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία ενώ μάρτυρες που μίλησαν στην εκπομπή αναφέρουν πως ο πατέρας ζητούσε ναρκωτικά από το προσωπικό του θεάτρου.

Υπενθυμίζεται πως ο 42χρονος είχε υπό την επίβλεψή του την κόρη του την περίοδο των Χριστουγέννων, με δικαστική απόφαση.

«Παρόλο που είναι ο πατέρας της και είχε την υποχρέωση να την έχει υπό την προστασία του, την άφησε αβοήθητη. Την εξέθεσε σε άμεσο και σοβαρό κίνδυνο. Ως εκ του τούτο επιθυμώ την ποινική του δίωξη», είπε η μητέρα του κοριτσιού με τον 42χρονο πλέον να κατηγορείται και για παραμέληση ανηλίκου και την έκθεσή του σε κίνδυνο.

Ο 42χρονος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η υπόθεση, υποστηρίζει πως δεν ήταν μεθυσμένος αν και το αλκοτέστ δείχνει άλλα αποτελέσματα.

Πάνω από το όριο το αλκοτέστ του 42χρονου

«Αρνούμαι την κατηγορία. Πήγα με την κόρη μου να δούμε την παιδική παράσταση. Όλα κυλούσαν ήρεμα, κάποια στιγμή χρειάστηκε να απουσιάσω 15’-20’ γιατί μου έτυχε μια σωματική ανάγκη. Ζήτησα από ένα διπλανό ζευγάρι να την προσέχουν μέχρι να γυρίσω. Επέστρεψα και συνεχίσαμε να παρακολουθούμε την παράσταση δίχως να συμβεί το παραμικρό», υποστήριξε ο πατέρας του παιδιού για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Από το αλκοτέστ, που παρουσίασε η ίδια εκπομπή, βεβαιώνεται η μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει o 42χρονος παρά το γεγονός πως ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Όπως φαίνεται το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του ήταν 0,75mg/L αν και το επιτρεπτό όριο ορίζεται στα 0,25 mg/L.

Το συγκεκριμένο ποσοστό αποδεικνύει πως ο πατέρας είχε καταναλώσει 4 ποτήρια αλκοόλ τα οποία μάλιστα τον είχαν επηρεάσει μιας και οι μάρτυρες του θεάτρου στο Γαλάτσι αποκάλυψαν πως ο 42χρονος παραπατούσε μέχρι που εν τέλει τον πήρε ο ύπνος στα καθίσματα.

«Ο άνδρας είχε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, ζητούσε από το προσωπικό του θεάτρου ναρκωτικά, έπινε μπύρες και ήταν σε εμφανή κατάσταση μέθης. Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος», αναφέρει για το περιστατικό μάρτυρας.

«Στον ενικό μου μίλησε, μπορείς να έχεις το νου σου στο παιδί για να πάω στην τουαλέτα; Βεβαίως του λέω. Έλειψε 45 με 50 λεπτά», ανέφερε η γυναίκα που κλήθηκε να προσέξει το παιδί όταν ο πατέρας της έφυγε.

«Της έλεγε να φύγουνε εκείνη έκλαιγε. Και την ώρα που την παίρνει για να φύγουνε του λέω: σας παρακαλώ, επειδή σας βλέπω ζαλισμένο, μην πάρετε το παιδί σε αυτή την κατάσταση γιατί σίγουρα θα τρακάρετε. Με κοιτάει και μου λέει, θα πάρω ταξί. Πήγε και περιφερόταν στον έξω χώρο».

Η γυναίκα που πρόσεχε το κορίτσι αυτήν την σχεδόν μία ώρα, ένιωθε το χρέος να το προστατεύσει και εν τέλει ειδοποίησε τις αρχές οι οποίες συνέλαβαν τον 42χρονο.

«Με κάλεσε η κόρη μου από το κινητό του πατέρα της και την άκουσα στεναχωρημένη χωρίς όμως να μου πει το γιατί. Στη συνέχεια μου τηλεφώνησε και ο πατέρας της και μου είπε ότι είναι στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου και ότι πρέπει να πάω να παραλάβω την κόρη μας. Όταν έφθασα στο Τμήμα ενημερώθηκα από τους Αστυνομικούς για όσα είχαν συμβεί. Η κόρη μου είπε ότι ο πατέρας την ώρα της παράστασης έπινε μπίρες και κοιμόταν», είπε η μητέρα του παιδιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκίνησε η λήψη οργάνων από τον 14χρονο Σπύρο που πνίγηκε στον Άραχθο ποταμό - Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη νεφροί και ήπαρ
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι πνεύμονες και η καρδιά είχαν εκτεταμένη ζημιά από τη παραμονή του παιδιού στον βυθό και κρίθηκαν ακατάλληλα για μεταμόσχευση
Ο ποταμός Άραχθος 7
Σκηνικό τρόμου στο Περιστέρι: Αναβάτης μηχανής άνοιξε πυρ σε οδηγό αυτοκινήτου - Ακολούθησε καταδίωξη
Στην υπόθεση εμπλέκονται τέσσερα άτομα, οι οποίοι προκάλεσαν σφοδρό τροχαίο λίγα μέτρα μακριά από τους πυροβολισμούς και εξαφανίστηκαν στα στενά της περιοχής
Το πιστόλι της επίθεσης
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
14
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 24