Ελλάδα

Γερμανία: Βάζει την Ελλάδα στις «περιοχές κινδύνου» μετά την αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού

Στις «περιοχές κινδύνου» μετά την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού βάζει η Γερμανία την Ελλάδα και την Ολλανδία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ινστιτούτου «Ρόμπερτ Κοχ» από την προσεχή Κυριακή το Βερολίνο θα «τοποθετήσει» την Ελλάδα και την Ολλανδία στις «περιοχές κινδύνου» λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρείται στις τελευταίες ημέρες.

Να σημειωθεί ότι το αρμόδιο υπουργείο εκδίδει σύσταση να αποφεύγονται «τα μη αναγκαία, τουριστικά ταξίδια» στις «περιοχές κινδύνου». Παράλληλα διευκρινίζει ότι για επιστρέψει κάποιος πίσω στη Γερμανία απαιτείται, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της Covid-19 ή ανάρρωσης, είτε αρνητικό τεστ για κορονοϊό.

Οπως αναφέρουν οι οδηγίες του γερμανικού υπουργείου Υγείας, οι ταξιδιώτες που επιστρέφουν από την Ελλάδα θα πρέπει μέσα σε 48 ωρες να επιδείξουν είτε αρνητικό τεστ, είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις «μαϊμού» επιδοτήσεις – Το βαρύ κατηγορητήριο των «15» και τι υποστηρίζουν
Τελευταίοι ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθούν την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, ο φερόμενος ως αρχηγός, Μύρων Χιλετζάκης και ο λογιστής, Γιώργος Λαμπράκης
Ορισμένοι από τους 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, συνοδεία αστυνομικών
46