Ελλάδα

ΓΓ υπουργείου Παιδείας: Η Επιτροπή θα εισηγηθεί για τα σχολεία και εμείς θα αποφασίσουμε

Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, μιλώντας στο μεσημβρινό δελτίο του STAR Κεντρικής Ελλάδας, αναφέρθηκε στο άνοιγμα των σχολείων στις 10 Ιανουαρίου.

Ο κ. Κόπτσης επανέλαβε για ακόμη μια φορά ότι στρατηγικός στόχος είναι να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία καθώς τα δεδομένα αποδεικνύουν ότι τα παιδιά δεν νοσούν. Ωστόσο, όπως είπε, αναμένεται και η επίσημη εισήγηση της Επιτροπής ειδικών για να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ακούστε όσα είπε ο κ. Κόπτσης στο μεσημβρινό δελτίο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Βρέθηκε βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία, σε σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
Η οικογένεια Τηλκερίδη έστειλε εξώδικο στην εταιρεία που χειρίζεται τις κάμερες και ζήτησε να της παραδοθεί το σύνολο του βιντεοληπτικού υλικού και να κοινοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες της διακίνησής του, εντός 48 ωρών
Τέμπη
26