Τρίτη, 21 Μαΐ
24oC Αθήνα

Γιάννης Μώραλης: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας» τα δημοσιεύματα που συνδέουν το δήμο Πειραιά με την υπόθεση οπαδικής βίας

Γιάννης Μώραλης: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας» τα δημοσιεύματα που συνδέουν το δήμο Πειραιά με την υπόθεση οπαδικής βίας
eurokinissi

Διαβάστε τι αναφέρει ο Γιάννης Μώραλης στην ανάρτησή του, με την οποία απαντά σε δημοσιεύματα και φήμες, που εμπλέκουν τον δήμο Πειραιά στις συλλήψεις, γύρω από την υπό εξέλιξη έρευνα, για υπόθεση οπαδικής βίας.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Γιάννης Μώραλης δίνει απαντήσεις και διευκρινίσεις σε δημοσιεύματα, σχετικά με εμπλοκή ονομάτων εργαζομένων στον δήμο Πειραιά με τους συλληφθέντες στην υπό εξέλιξη έρευνα, για υπόθεση οπαδικής βίας.

Ο δήμαρχος Πειραιά υπογραμμίζει πως κάθε προσπάθεια σύνδεσης των κρινόμενων από τη δικαιοσύνη προσώπων και της συμπεριφοράς τους με τον ίδιο, δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια, κάνοντας λόγο για… σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Παράλληλα, επισημαίνει πως η πορεία του -τόσο στο παρελθόν όταν ασχολήθηκε ενεργά με το ποδόσφαιρο για 20 χρόνια, όπως και τα τελευταία δέκα χρόνια ως δήμαρχος- είναι απολύτως κρυστάλλινη και ευρέως γνωστή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιάννης Μώραλης (@yiannismoralis)

Η ανάρτηση του Γιάννη Μώραλη

“Με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου για δημοσιεύματα που εμπλέκουν άμεσα τον Δήμο Πειραιά με την υπό εξέλιξη έρευνα για υπόθεση οπαδικής – και όχι μόνο – βίας, δηλώνω τα εξής:

«Είναι προφανές ότι πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, η διακίνηση του οποίου από ορισμένους είχε επιχειρηθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πριν μερικούς μήνες. Και τότε και σήμερα εξίσου ανεπιτυχώς. Υπογραμμίζω, λοιπόν, ξεκάθαρα τα εξής:

Οι συμβασιούχοι υπάλληλοι ορισμένου χρόνου προσλαμβάνονται στους δήμους με βάση τον ισχύοντα νόμο και την προβλεπόμενη από αυτόν διαδικασία. Και στις περιπτώσεις που αναφέρονται τα δημοσιεύματα τηρήθηκαν απολύτως όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και παρά το ότι αυτό είναι γνωστό στους συντάκτες των δημοσιευμάτων, παραγνωρίζεται σκοπίμως.

Είναι για τον καθένα απολύτως αυτονόητο ότι καμιά ιδιωτική επιχείρηση και πολύ περισσότερο καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος. Αν δηλαδή συμπεριφέρεται νόμιμα ή εάν διαπράττει αξιόποινες πράξεις.

Στον ξεκάθαρο υπαινιγμό κατά του προσώπου μου και την προφανή προσπάθεια σύνδεσής μου με οποιαδήποτε πτυχή αυτής της υπόθεσης, σαφέστατη απάντηση παρέχει η πάγια τηρούμενη και δημοσίως γνωστή συμπεριφορά μου.

Η πορεία μου τόσο στο παρελθόν όταν ασχολήθηκα ενεργά με το ποδόσφαιρο για 20 χρόνια, όπως και τα τελευταία δέκα χρόνια ως Δήμαρχος Πειραιά είναι απολύτως κρυστάλλινη και ευρέως γνωστή.

Μια πορεία στο φως.

Κάθε προσπάθεια σύνδεσης των κρινόμενων από τη δικαιοσύνη προσώπων και της συμπεριφοράς τους με εμένα, δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια και φανερώνει ηθελημένη εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων”.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις