Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Γιώργος Καραϊβάζ: Η πορεία των χρημάτων του συμβολαίου θανάτου και οι πληροφορίες για το κίνητρο της δολοφονίας

Γιώργος Καραϊβάζ: Η πορεία των χρημάτων του συμβολαίου θανάτου και οι πληροφορίες για το κίνητρο της δολοφονίας

Νέος κύκλος συλλήψεων αναμένεται τις επόμενες μέρες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, καθώς η σύλληψη των δύο ανδρών φαίνεται πως προκάλεσε ένα ντόμινο αποκαλύψεων σχετικά με συμβόλαια θανάτου και τη δράση της Greek Mafia.

Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις το συμβόλαιο θανάτου του Γιώργου Καραϊβάζ άγγιξε τα 300.000 ευρώ, ενώ – όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Mega – τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανοίξουν τραπεζικοί λογαριασμοί, καθώς οι αρχές ερευνούν την πορεία των χρημάτων.

Στο στόχαστρο των ερευνών είναι οι εταιρείες που συνδέονται με τους δύο συλληφθέντες, καθώς και προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί.

Την ίδια ώρα, οι αρχές φαίνεται πως γνωρίζουν ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πίσω από την εντολή δολοφονίας να βρίσκονται δύο, και όχι ένα, άτομα.

 

Σημειώνεται πως στην εκπομπή LiveNews η Ρόη Παυλέα, δικηγόρος της αδερφής και της μητέρας του Γιώργου Καραϊβάζ δήλωσε πως ο δημοσιογράφος θα έδινε στοιχεία για την Greek Mafia, για τους εκτελεστές, ενώ θα κατονόμαζε και τον «άρχοντα της νύχτας». Θα αποκάλυπτε, δε, ποια ήταν τα άτομα εκείνα, τα οποία δεν άνηκαν στον χώρο της νύχτας, αλλά συνεργάζονταν με τον «άρχοντα της νύχτας».

Αύριο Τετάρτη τα δύο αδέλφια που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ θα οδηγηθούν στην Ευελπίδων ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν.

Αυτό που εξετάζουν οι αρχές αν μέσα στο λευκό βαν που χρησιμοποιήθηκε κατά τη δολοφονία βρισκόταν και τρίτο άτομο που περίμενε τα δύο αδέλφια και το οποίο φαίνεται πως είναι γνωστό στην ΕΛ.ΑΣ.

Θεωρείται βέβαιο πως θα εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης για τα άτομα που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα, δηλαδή για τον 40χρονο από τα δύο αδέρφια, ο οποίος έφερε το παρατσούκλι «Μάγειρας» στον χώρο της νύχτας.

Ιδιαίτερη κρίσιμη κρίνεται η μαρτυρία ατόμου λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αλλά και λίγους μήνες πριν την δολοφονία γνωστού πυγμάχου. Ο μάρτυρας μετέβη στο Τμήμα Εκβιαστών και έδωσε πληροφορίες ότι κινδυνεύει ο πυγμάχος και κάποια άτομα που μπορεί να κρύβονται πίσω από την τότε σχεδιαζόμενη επίθεση σε βάρος του.

Οι πληροφορίες αυτές εστάλησαν στις Εισαγγελικές Αρχές ωστόσο δεν έγινε κάτι με αυτές τις πληροφορίες. Αργότερα φάνηκε πως αυτό το άτομο γνώριζε. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις