Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέα ντοκουμέντα από την ημέρα της δολοφονίας του

Γιώργος Καραϊβάζ: Νέα ντοκουμέντα από την ημέρα της δολοφονίας του

Νέα ντοκουμέντα από την ημέρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ δόθηκαν στη δημοσιότητα, την ώρα που οι συλληφθέντες για την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του δημοσιογράφου είναι προφυλακιστέοι και περιμένουν να οριστεί η δικάσιμος.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, πρόκειται για δύο φωτογραφίες από τις κινήσεις των συλληφθέντων για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και του λευκού βαν που είναι στο μικροσκόπιο των Αρχών στην έρευνα του εγκλήματος.

Τα ντοκουμέντα είναι περίπου 24 λεπτά πριν τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ και φαίνεται το λευκό βαν της εταιρείας καθαρισμού και το σκούτερ των συλληφθέντων που κινούνται παράλληλα στην οδό Μέγιστης και στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το σκούτερ με έναν αναβάτη φαίνεται να εποπτεύει την περιοχή, καθώς κινείται στις οδούς Μέγιστης, Υψηλάντου, Ταξιάρχων και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος παράλληλα σχεδόν με το φορτηγάκι, ή με διαφορά τουλάχιστον 55 δευτερόλεπτων, ή και λιγότερων τη συγκεκριμένη μέρα.

Λίγο αργότερα, υπάρχει ένα κενό περίπου μιας ώρας, καθώς εμφανίζονται και τα δυο στις 13:00 εκείνης της ημέρας ενώ αμέσως μετά, στις 14:15 δηλαδή σχεδόν 5 λεπτά πριν από τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, εμφανίζεται και ο συνεπιβάτης.

Μετά τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, φαίνεται μια απόσταση 400 μέτρων οπού κινούνται σχεδόν παράλληλα, με διαφορά δευτερολέπτων, εκεί όπου αποβιβάζεται ο συνεπιβάτης και δολοφόνος του δημοσιογράφου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις