Ελλάδα

Γιώργος Κιμούλης: Εκδικάζεται η αγωγή του ηθοποιού κατά Ζέτας Δούκα, Νίκου Ψαρρά και Δώρας Χρυσικού

Ο Γιώργος Κιμούλης διεκδικεί αποζημίωση σχεδόν 700.000 ευρώ για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη

Ο Γιώργος Κιμούλης διεκδικεί αποζημίωση «μαμούθ» από τους τρεις συναδέλφους του. Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκος Ψαρράς, περιμένει την κρίση της δικαιοσύνης που θα ρίξει την αυλαία στην πολυσυζητημένη υπόθεση.

Την εκδίκαση της υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται ο Γιώργος Κιμούλης πραγματοποιεί η έδρα της Ευελπίδων. Ο ηθοποιός κατέθεσε το προηγούμενο διάστημα αγωγή «μαμούθ» κατά της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά, ζητώντας από τους τρεις συναδέλφους του αποζημίωση σχεδόν 700.000 ευρώ για ηθική βλάβη και διαφυγόντα κέρδη.

Από νωρίς το πρωί, η Ζέτα Δούκα έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, χωρίς να θέλει να κάνει κάποια τοποθέτηση. Η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς, σύμφωνα με πληροφορίες του Στέργου Σαμαρτζή από το Buongiorno του Mega, δεν θα παραστούν στα δικαστήρια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις ηθοποιοί είχαν απαντήσει επίσης με αγωγές προς τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς τον κατηγορούσαν για σωματική και λεκτική κακοποίηση στη Ζέτα Δούκα.

«Πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Κιμούλη για το ποσό που ζητάει ή τον δικηγόρο του που παλιά ήταν λαλίστατος» ανέφερε η Ζέτα Δούκα, έξω από τα δικαστήρια.

Η δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, κα Βάσια Καπερνάρου, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα, πριν από την έναρξη της διαδικασίας. «Μόνο ο κύριος Κιμούλης έχει καταθέσει αγωγή, δεν υπάρχει καμία αντίθετη αγωγή εις βάρος του κυρίου Κιμούλη. Μόνο ο κύριος Κιμούλης έχει κάνει μία αγωγή, της οποίας εκδόθηκε μία πρώτη απόφαση, προδικαστική, η οποία ήθελε κάποιες περαιτέρω διευκρινίσεις. Ζητούσε το δικαστήριο να κατανεμηθούν τα χρηματικά ποσά αναφορικά με τα γεγονότα. Κατατέθηκαν αυτές οι διευκρινίσεις και επανήλθε για κατάθεση προτάσεων σήμερα. Είναι μία απολύτως τυπική διαδικασία» ανέφερε η Βάσια Καπερνάρου.

«Βρέθηκαν κάποιοι μάρτυρες εν προκειμένω, οι οποίοι ποτέ δεν είχαν διαμαρτυρηθεί. Μάλιστα υπάρχει κι ένα ζήτημα γιατί ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες υποτίθεται είναι και άνδρας, ο οποίος θέλει να μας πείσει ότι ήταν ενώπιόν του μία κακοποιητική συμπεριφορά εις βάρος γυναίκας κι αυτός συνέχιζε να παίζει. Αυτός είναι ένας προσωπικός μου σχολιασμός» επεσήμανε στη συνέχεια, σημειώνοντας ότι η Ζέτα Δούκα πήγε με το δικηγόρο της για… σόου ενόψει Χριστουγέννων.

Η Βάσια Καπερνάρου υπογράμμισε επίσης: «Το μεγαλύτερο κομμάτι του ποσού που ζητά ο Γιώργος Κιμούλης είναι από την κυρία Δούκα. Η κυρία Δούκα βγήκε και κατέθεσε τα ψεύδη. Βγήκε 15 χρόνια μετά που το θυμήθηκε για να καπηλευτεί ένα κίνημα χωρίς λόγο και αιτία, χωρίς στοιχεία, χωρίς τίποτα»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η σπαρακτική ανάρτηση της δασκάλας πιάνου του 34χρονου δύτη που πνίγηκε στη Βουλιαγμένη - «Το "σε λίγο" δεν ήρθε ποτέ, καλό ταξίδι Πλάτωνα»
Η Αννίτα Τίκη ήταν δασκάλα πιάνου του 34χρονου, ενός «υπέροχου ανθρώπου, με σπάνιο ήθος, ευγένεια, ευαισθησία και ένα ζεστό χαμόγελο που δεν θα ξεχάσω ποτέ»
Επιχείρηση απεγκλωβισμού δύτη στη θαλάσσια περιοχή στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, Κυριακή 22 Μαρτίου 2026. Στο σημείο βρίσκονται ένα πλοίο του λιμενικού, κλιμάκιο της μονάδας υποβρύχιων αποστολών και ένα ιδιωτικό καταδυτικό συνεργείο
Ακρίβεια και καθημερινότητα: Τα μικρά έξοδα που «τρώνε» τον μισθό χωρίς να το καταλαβαίνεις
Από τον καθημερινό καφέ μέχρι τις ξεχασμένες συνδρομές - Πώς οι μικρές, επαναλαμβανόμενες δαπάνες εξαφανίζουν τον μισθό και απλά βήματα για να ανασάνει ο προϋπολογισμός σου
Πηγή φωτό: iStock
Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε επίκεντρο ένα χιλιόμετρο βορειοανατολικά της Σκάλας στην Κεφαλονιά και εστιακό βάθος 16,7 χιλιόμετρα
Σεισμός στην Κεφαλονιά
Πώς έγινε το διπλό τροχαίο στην Εγνατία που κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την τραγωδία
Θρήνος για τον 54χρονο υπάλληλο και την 73χρονη συνοδηγό που σκοτώθηκαν στο διπλό τροχαίο - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί
Εγνατία Οδός: Πώς έγινε το διπλό τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
10