Ελλάδα

Γιώργος Μαυρίδης για το τροχαίο στη Ρουμανία με 7 νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Ήταν να πάω και εγώ οδικώς στη Λιόν»

«Εμείς τώρα, σαν οικογένεια του ΠΑΟΚ το έχουμε ξαναζήσει και το 1999 αυτό το πράγμα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης

Ο Γιώργος Μαυρίδης, γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, μίλησε για το τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία που στοίχισε τη ζωή σε 7 Έλληνες φιλάθλους και σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα. Εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχήθηκε να μην υπάρξει ποτέ ξανά μια ανάλογη τραγωδία.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει ταξιδέψει πολλές φορές για να παρακολουθήσει τους αγώνες της ομάδας του και σοκαρισμένος μίλησε στην εκπομπή  «Το Πρωινό» του ANT1 για το τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία και αποκάλυψε ότι ήθελε και ο ίδιος να ταξιδέψει οδικώς για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λιόν.

«Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν χάνονται ανθρώπινες ζωές, νομίζω ότι είναι σοκαριστικό για όλους. Εμείς τώρα, σαν οικογένεια του ΠΑΟΚ το έχουμε ξαναζήσει και το 1999 αυτό το πράγμα, δεν ξέρω αν μπορώ να σου περιγράψω με λόγια…

Και τώρα μιλάτε και με έναν άνθρωπο που έχει πάει άπειρες εκδρομές για να παρακολουθήσει την ομάδα, είτε οδικώς, είτε με αεροπλάνο, είναι λίγο περίεργο το συναίσθημα.

Σκεφτείτε ότι και εγώ ήμουν να πάω οδικώς στη Λιόν και τελικά ήμουν ένα ταξίδι στην Αμερική και απλά ακύρωσα το να πάω στη Λυών. Δηλαδή αυτή τη στιγμή μιλάμε υπάρχουν φίλοι μου που ταξιδεύουν και δε μπορώ να τους βρω και δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ ακόμα μια φορά πενθεί φιλάθλους της, οι οποίοι ταξίδευαν για να παρακολουθήσουν την ομάδα. Μακάρι να ‘ναι η τελευταία φορά…» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης στέλνοντας δύναμη στους γονείς των νέων που χάθηκαν στην άσφαλτο.

Υπενθυμίζεται ότι σε ετοιμότητα βρίσκεται στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας αεροσκάφος τύπου C-130 προκειμένου να διατεθεί, εφόσον ζητηθεί από τις αρμόδιες αρχές, για τη μεταφορά τραυματιών φιλάθλων του ΠΑΟΚ από τη Ρουμανία στην Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν υπήρχε lane assist» λέει δικηγόρος της εταιρείας ενοικίασης του μοιραίου βαν που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Ρουμανία
Σύμφωνα με τον Αντώνη Ξυλουργίδη, στο βαν που νοίκιασε ο οδηγός προκειμένου να ταξιδέψει οδικώς στη Γαλλία για να δει την αγαπημένη του ομάδα αντιμέτωπη με την Λυών, δεν υπήρχε lane assist
Το τροχαίο δυστύχαημα των οπαδών του ΠΑΟΚ
Για ανθρωποκτονία και θανατηφόρο βιασμό κατηγορείται ο 52χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε 46χρονη στην Θεσσαλονίκη
Ο 52χρονος κρατείται και εις βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, σε εκτέλεση του οποίου θα οδηγηθεί στον ανακριτή Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθεί
Θεσσαλονίκη, νεκρές μία 46χρονη και μία 42χρονη, δηλωμένες ως αγνοούμενες - Συνελήφθη 52χρονος
Καιρός αύριο: Καταιγίδες σε όλη τη χώρα και χιονοπτώσεις στα ορεινά – Στους 20 η θερμοκρασία στην Κρήτη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 15 με 17 βαθμούς και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου
καιρός