Ελλάδα

“Γηροκομείο οι Ένοπλες Δυνάμεις”!

Η επέκταση του ορίου ηλικίας για συνταξιοδότηση των στρατιωτικών στα 58 έτη μπορεί να διασφαλίζει τους ανώτατους αξιωματικούς από τις “μη επιθυμητές” αποστρατείες.

Όμως δημιουργεί έναν μεγάλο κίνδυνο που ήδη είναι υπαρκτός στις Ένοπλες Δυνάμεις. Την ανεξέλεγκτη “γήρανση” του στρατεύματος!

Το πρόβλημα έχει “χτυπήσει” ακόμη και τις Ειδικές Δυνάμεις και χρειάστηκε η πρόσληψη ΟΒΑγια να “κατέβει” ο υψηλός μέσος όρος  ηλικίας. Φαίνεται ότι αυτός ο κίνδυνος δεν έχει γίνει κατανοητός και από την ηγεσία του στρατεύματος που όχι μόνο αποδέχεται ρυθμίσεις όπως αυτή του συνταξιοδοτικού ορίου ηλικίας στα 58, αλλά φέρεται να είναι και εμπνευστής αυτών των σχεδίων.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου δύο αδερφών από φωτιά στη Ναύπακτο το 2024 - Οι ομοιότητες με την υπόθεση του Κολωνακίου
Είχε θεωρηθεί ότι ο 84χρονος είχε βάλει φωτιά, απελπισμένος με την κατάσταση υγείας της αδερφής του - Οι τοξικολογικές έδειξαν ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χωρίς συνταγογράφηση - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περιπολικό