Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Γκάζι: Ο πατέρας και οι συγγενείς του 28χρονου τραυματία από τους πυροβολισμούς μιλούν στο newsit.gr

Γκάζι: Ο πατέρας και οι συγγενείς του 28χρονου τραυματία από τους πυροβολισμούς μιλούν στο newsit.gr

«Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει. Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο και είμαι στο δρόμο για το νοσοκομείο», δηλώνει στο newsit.gr ο πατέρας του 28χρονου τραυματία από τους πυροβολισμούς έξω από το κλαμπ στο Γκάζι, που μόλις έμαθε τα δυσάρεστα νέα, έφτασε όσο πιο γρήγορα μπορούσε στην Αθήνα από την Κρήτη.

Ο πατέρας πήγε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και ενημερώνεται από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του γιου του, ο οποίος τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα (16.12.2023) το πρωί, έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι.

Στο newsit.gr μίλησε και η αδελφή του 28χρονου τραυματία και ανέφερε ότι ο αδερφός της «έχει διαφύγει τον κίνδυνο».

Την ίδια ώρα, συγγενής του 28χρονου τονίζει στο newsit.gr ότι ο νεαρός άντρας μαζί με τους άλλους φίλους του βρέθηκαν στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή.

Ο 28χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι

«Δεν έχουμε ακόμα ενημέρωση. Τα παιδιά τα δικά μας είναι καλά. Μάλλον έχει χτυπηθεί στο μάγουλο. Είναι ήσυχα, είναι πολύ καλά παιδιά, δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα», δηλώνει και προσθέτει ότι ο 28χρονος είναι ένας φιλήσυχος επιχειρηματίας στα Μάλια.

«Είναι ιδιοκτήτης ενός ιταλικού εστιατορίου. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, είναι όλοι εργατικά παιδιά. Δεν ξέρω τι έγινε βρε παιδί μου. Βρέθηκαν την λάθος στιγμή στο λάθος σημείο», τονίζει ο συγγενής του 28χρονου.

Το χρονικό

Οι τρεις νεαροί άντρες ήρθαν στην Αθήνα μαζί με άλλους φίλους τους και βγήκαν χθες το βράδυ στο Γκάζι για το μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους, ο οποίος παντρεύεται στις 29 Δεκεμβρίου. Πέρασαν από διάφορα κλαμπ της περιοχής και κατέληξαν σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά γύρω στις 03:00.

Ο ένας από τα δύο αδέρφια που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς

Μάλιστα, λίγο πριν το σκηνικό που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τριών φίλων, ανέβαζαν στα social media στιγμές διασκέδασης που περνούσαν σε νυχτερινό κέντρο όπου βρέθηκαν.

Από τους πυροβολισμούς κατέληξαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και νοσηλεύονται έως και αυτή την ώρα.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εκβιαστών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις