Ελλάδα

Γλυφάδα: Γερανοφόρο έπεσε σε καφετέρια – «Ζούμε από θαύμα»

Εργαζόμενος από την εταιρεία με τον γερανό υποστηρίζει ότι λύγισαν τα πόδια του μηχανήματος και έγινε το ατύχημα

Ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20.9.25) στη Γλυφάδα, όταν γερανοφόρο όχημα ανετράπη υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και προσέκρουσε σε κατάστημα επί της οδού Φοίβης.

Από το ατύχημα με το γερανοφόρο στη Γλυφάδα δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Τροχαία, ενώ στο σημείο έσπευσε και συνεργείο για την απομάκρυνση του γερανού.

Εργαζόμενος από την εταιρεία με τον γερανό υποστηρίζει ότι λύγισαν τα πόδια του μηχανήματος και είχαμε το ατύχημα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Φοίβης διεκόπη προσωρινά, με αποτέλεσμα να προκληθούν κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή.

«Ζούμε από θαύμα»

«Καθόμουν στο τραπέζι με το αφεντικό μου και ξαφνικά ακούμε έναν θόρυβο. Κοιτάμε και βλέπουμε κάποια έπιπλα να πέφτουν. Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα. Εκεί περνάει πολύ κόσμος ζούμε από θαύμα», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr.

«Νιώσαμε πολύ έντονα την πτώση και πετάχτηκαν κομμάτια», τονίζει.

Γερανοφόρο στη Γλυφάδα
Σπασμένο τζάμι στην καφετέρια στη Γλυφάδα από το ατύχημα με τον γερανό

Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί η Τροχαία.

«Πάλι καλά που δεν έπεσε σε κανέναν»

«Πάει η μέρα σήμερα, πάλι καλά δεν έπεσε σε κανέναν. Ο συγκεκριμένος γερανός ήρθε εδώ για να ολοκληρώσει μια μετακόμιση και όπως βλέπετε πάρκαρε εδώ για να είναι πιο κοντά στο σπίτι και μάλλον δεν το ζύγισε σωστά ή δεν έκανε σωστούς υπολογισμούς και την ώρα που άρχισε να μετακινούνται τα πράγματα στην σκάλα» λέει στο newsit.gr ιδιοκτήτρια γειτονικής καφετέριας.

«Εγώ καθόμουν ακριβώς εδώ και ακούμε έναν θόρυβο έντονο και έπεσε όλο το φορτηγό με την σκάλα όλο από εκείνη την μεριά. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και από θαύμα ζούμε, δηλαδή να χτυπήσει κάποιον και να πεθάνει, είναι σοκ. Έγιναν ζημιές αλλά εξωτερικές από εκείνη την μεριά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη
Βασιλόπιτα «γίγας» 10 τόνων και 100 μέτρων στο Περιστέρι - «Αν όχι η μεγαλύτερη, σίγουρα η πιο γλυκιά στον κόσμο»
Πολίτες από το Περιστέρι και τις γύρω περιοχές καταφθάνουν στο σημείο, περιμένοντας να δοκιμάσουν το γλυκό που ετοίμασαν με μεράκι δεκάδες βιοτέχνες αρτοποιοί
Περιστέρι
Αποκαλύψεις για τη σύντροφο του 60χρονου γιου της Ελένης Παπαδοπούλου που κρίθηκε προφυλακιστέος - «Σκέψου να φύγεις από τη χώρα»
Το λάθος που «έκαψε» τον 60χρονο, το μήνυμα που του είχε στείλει η σύντροφός του μετά τον θάνατο της 87χρονης και η σοκαριστική συμπεριφορά του
Ελένη Παπαδοπούλου
Στη φυλακή ο 60χρονος γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για την δολοφονία της στο Κολωνάκι το 2022
Ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου, φέρεται να χορήγησε ηρεμιστικά χάπια στην υπερήλικη μητέρα του, να τη σκότωσε προκαλώντας της ασφυξία και ακολούθως να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα του Κολωνακίου
Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου
Τρόμος στον Βόλο: «Βροχή» πυροβολισμών σε καταυλισμό Ρομά στο Αλιβέρι – Άντρας με καραμπίνα ταμπουρώθηκε σε μπακάλικο
Πληροφορίες αναφέρουν πως το επεισόδιο ξεκίνησε μετά από έντονο επεισόδιο μεταξύ δύο οικογενειών και πως ένας Ρομά από τη μία οικογένεια άρπαξε μία καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί
Περιπολικό