Ελλάδα

Γλυφάδα: Ποινική δίωξη στους 2 συλληφθέντες για τη μαφιόζικη εκτέλεση

Οι συλληφθέντες, ένας 22χρονος και ένας 26χρονος, είναι Τούρκοι κουρδικής καταγωγής

Ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για «ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση εκ προθέσεως από κοινού τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή», για την υπόθεση του μακελειού στη Γλυφάδα.

Επίσης, ασκήθηκε ποινική δίωξη για «ηθική αυτουργία στην ανωτέρω πράξη, παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία» σε σχέση με τη διπλή εκτέλεση των δύο Τούρκων μέρα – μεσημέρι στη Γλυφάδα, τη Δευτέρα (09.12.2024).

Μετά την άσκηση της δίωξης, οι δύο κατηγορούμενοι οδηγούνται σε ανακριτή, από τον οποίο έχουν δικαίωμα να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία.

Στο μεταξύ, βίντεο ντοκουμέντο διάρκειας 38 δευτερολέπτων που αποτυπώνει την αγριότητα, αλλά και το μένος των δραστών για τα θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης, έφερε νωρίτερα την Τρίτη (10.12.2024) στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Περαστικοί κινούνται στον δρόμο και βρίσκονται στο προαύλιο μίας εκκλησίας. Ένας από τους δράστες βγάζει το όπλο του και ανοίγει πυρ, τρέχοντας ταυτόχρονα προς το θύμα του.

Λίγα μέτρα πιο κάτω βρίσκονται δύο παιδιά και άλλοι ανυποψίαστοι πολίτες. Όλοι αρχίζουν να τρέχουν έντρομοι στο άκουσμα των πυροβολισμών και στη θέα του κυνηγητού των Τούρκων μαφιόζων.

Μετά τις σκηνές της διπλής εν ψυχρώ εκτέλεσης, οι δράστες έτρεξαν για να εξαφανιστούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στην πορεία για την Παλαιστίνη στο Σύνταγμα: Πλήθος κόσμου φώναξε συνθήματα κατά του πολέμου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο - Οι διαδηλωτές έκαναν πορεία έως την πρεσβεία του Ισραήλ
Διαδηλωτές
Ανανεώθηκε πριν 33 λεπτά
5
Συγκλονίζει ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε πως πήρε 1 χρόνο μετά τη βιοψία του: «Αντί συγγνώμης μου ζητούν τα ρέστα»
Ο 56χρονος κατήγγειλε πως το Δημόσιο του ζητά πλήθος εγγράφων και 2 πραγματογνωμοσύνες οι οποίες καθυστερούν την εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης - «Δεν θα προλάβω, θα βγει πρώτα η νεκροψία μου»
Άνδρας
3,5 χρόνων κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα στη Ρόδο - Υπεράνθρωπη η προσπάθεια των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή
Το παιδί διασκέδαζε υπό την επίβλεψη της γιαγιάς του - Αυτόπτες μάρτυρες το ανέσυραν από την πισίνα μελανιασμένο και χωρίς τις αισθήσεις του - Οι διασώστες ξεκίνησαν άμεσα τη διαδικασία ανάνηψης αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά
Πισίνα
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
16
Οι εκτιμήσεις και τα σενάρια για την πτώση του ελικοπτέρου στη Μαρίνα Βουλιαγμένης - Το σχέδιο πτήσης, το λάθος και η έλλειψη δυναμικής
Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την πτώση του ελικοπτέρου - Καταθέτει για το ατύχημα ο πιλότος - Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η διαδικασία ανέλκυσης του ελικοπτέρου από τον βυθό της Μαρίνας
Η στιγμή που το ελικόπτερο βυθίζεται στη θάλασσα της Βουλιαγμένης
11