Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Γλυκά Νερά: «Είχα πει να μη μιλάτε για σύλληψη ληστών αλλά για εξιχνίαση εγκλήματος»

Γλυκά Νερά: «Είχα πει να μη μιλάτε για σύλληψη ληστών αλλά για εξιχνίαση εγκλήματος»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά το οποίο έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο με τις αρχές να είναι όλο και πιο κοντά στη λύση της φρικιαστικής υπόθεσης.

Την ώρα που ο 32χρονος πιλότος βρισκόταν στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της άτυχης Καρολάιν, οι αστυνομικοί έσπευσαν άρον άρον να τον μεταφέρουν στην Αθήνα για να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν ανακύψει.

Click4more: Γλυκά Νερά: Δεν έχει απαντήσεις ο πιλότος για την δολοφονία της Κάρολαϊν

Αν και οι πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ δίνονται με το… σταγονόμετρο, οι αξιωματικοί που ασχολούνται από την πρώτη ημέρα με τις προσπάθειες εξιχνίασης, φέρεται να έχουν βάλει στο μικροσκόπιο των ερευνών τέσσερα στοιχεία, τα οποία απομακρύνουν το αρχικό σενάριο της ληστείας.

Η επίσημη ανακοίνωση πάντως, αναφέρει ότι ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται από το μεσημέρι στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ ώστε να εξετασθεί ως ο μοναδικός μάρτυρας του εγκλήματος, σε νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έρευνες.

Click4more: Γλυκά Νερά: «Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν» – Τι ειπώθηκε στην έκτακτη ενημέρωση της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόεδρο Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών ασχολούνται νυχθημερόν με το μυστήριο.

«Υπήρχαν πολλά κενά σε αυτήν την υπόθεση, είχα πει να μη μιλάτε για σύλληψη ληστών αλλά για εξιχνίαση εγκλήματος».

Όπως σημειώνει ο κ. Καλλιακμάνης στο Live News «πολύ γρήγορα θα έχουμε απαντήσεις σε πάρα πολλά ρωτήματα», με σημαντικότερο την ομολογία του δράστη. «Το πιο σημαντικό είναι η ομολογία του κατηγορουμένου, είναι από τα πιο σημαντικά αποδεικτά μέσα πέρα από την εξιχνίαση του εγκλήματος».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις