Ελλάδα

Γλυκά Νερά: «Η μητέρα της Καρολαϊν αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της»

Μια φράση του δικηγόρου που εκπροσωπεί την οικογένεια της άτυχης Κάρολαϊν, της 20χρονης μητέρας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, συγκλονίζει.

Στα δικαστήρια όπου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης (22.06.2021) ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, βρέθηκε και ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

«Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας η οποία συνειδητοποίησε κάποια στιγμή ότι ουσιαστικά στην δεύτερη κηδεία (σ.σ. στο μνημόσυνο όπου αστυνομικοί απομάκρυναν τον δολοφόνο) αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της. Και καταλαβαίνετε πόσο επώδυνο και πόσο τραγικό είναι αυτό για μια μητέρα», τόνισε, συγκλονίζοντας, ο Θανάσης Χαρμάνης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, επανέλαβε ότι επιθυμία της οικογένειας είναι να μεγαλώσει το παιδί στην Αλόννησο και θα παλέψει γι’ αυτό.

«Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν και για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση έγινε με εξουσιοδότηση», είπε αρχικά και απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια της κορούλας της Κάρολάιν ο δικηγόρος της οικογένειας σημείωσε ότι το θέμα του παιδιού πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Click4more Ο πατέρας της Κάρολαϊν «σπάει» τη σιωπή του – Η «αποστολή» των Κράουτς μετά την δολοφονία

«Θα επισκεφθούμε τον εισαγγελέα ανηλίκων. Καταρχήν θα πρέπει να υπάρξει μια συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη διότι στην Ελλάδα η ποινική ευθύνη είναι εξ’ ατομικευμένη και όπως μου εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της Κάρολαϊν, με τους γονείς του δράστη έχει άριστες σχέσεις. Πιστεύω με αμοιβαία κατανόηση και αγάπη για αυτό το παιδί από όλους θα μπορέσουμε να βρούμε την ιδανικότερη και συμφερότερη λύση».

Ερωτηθείς αν η μητέρα του θύματος έχει την οικονομική κατάσταση να αναθρέψει το παιδί ο Θανάσης Χαρμάνης διευκρίνισε ότι η εντολέας του «υποστηρίζεται από κόσμο. Η οικονομική της κατάσταση είναι καλή και είναι από τους ανθρώπους που δουλεύουν από μικρά παιδιά έντιμα στην Αλόννησο. Πιστεύω ότι η Αλόννησος είναι ένα ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει το παιδί μέχρι κάποια ηλικία. Από εκεί και πέρα θα αναθεωρήσουμε την οποιαδήποτε στάση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ο Μπραντ Πιτ επιβιβάζεται στο ιπτάμενο δελφίνι στην Ύδρα για τα γυρίσματα της ταινίας του
Μέσα στην ημέρα θα γυριστούν και άλλες σκηνές στο λιμάνι, μεταξύ των οποίων και μία συνάντηση του Μπραντ Πιτ με ψαράδες που ρίχνουν τα δίχτυα τους. Μετά την Ύδρα τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και στη Νέα Μάκρη
Ο Μπραντ Πιτ στην Ύδρα
Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών οπλοφορούσε σε δίκη: «Ηταν σε εμφανές σημείο στη μέση του», λένε οι δικαστές
Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν κρύβει την ανησυχία της για το περιστατικό αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για τις συνθήκες ασφαλείας στα δικαστήρια
Το Πρωτοδικείο Αθηνών
Τέμπη: Ευρωπαίοι μαθητές από 9 χώρες στο σημείο της τραγωδίας – Άφησαν αρκουδάκια και κρέμασαν μαύρους χαρταετούς
Κρέμασαν πανό με το μήνυμα «δικαίωση» σε κάθε γλώσσα - Το μεσημέρι η επιμνημόσυνη δέηση που θα τελεστεί στο ίδιο σημείο παρουσία συγγενών, φίλων και συλλόγων
Τέμπη: Ευρωπαίοι μαθητές από 9 χώρες στο σημείο της τραγωδίας – Άφησαν αρκουδάκια και κρέμασαν μαύρους χαρταετούς